Neler Yeni

Yardım İŞLEMCİ DARBOGAZI

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Çağan Ahmet Şenel
BİLGİSAYARIM 7 YILLIK VE 2 YILDIR AMD HD 8750M KULLANIYORUM İŞLEMCİM İSE İNTEL İ-5 4200U :(
MALESEF İŞLEMCİM EKRAN KARTIMI BESLEYEMİYOR VE BİRAZ ARAŞTIRDIKTAN SONRA EN KISA YOLUN ÇOZUNURLUK VE GRAFIK AYARLARINI YUKSELTMEK OLDUGUNU OGRENDİM ANCAK
BEN ÇOZUNURLUGU YUKSELTİP EKRAN KARTIMI ZORLADIKCA NASIL OLUYOR BİLMİYORUM İŞLEMCİM ÇOK ISINIYOR EKRAN KARTIM YUK ALTINDA 64-65 DERECE OLURKEN İŞLEMCİM 72 Yİ
GÖRÜYOR BU SORUNA NASIL ÇARE BULABİLİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER

RecepİvedikFanTR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Recep İvedik
O darboğaz olmuyo darboğaz işlemci kullanımına bakar işlemcinin termalini yenile fanlarını temizle işlemcin kötü bi işlemci değil ve ekran kartına fazlasıyla yeter

beritankorkusuz

80+ Silver
BİLGİSAYARIM 7 YILLIK VE 2 YILDIR AMD HD 8750M KULLANIYORUM İŞLEMCİM İSE İNTEL İ-5 4200U :(
MALESEF İŞLEMCİM EKRAN KARTIMI BESLEYEMİYOR VE BİRAZ ARAŞTIRDIKTAN SONRA EN KISA YOLUN ÇOZUNURLUK VE GRAFIK AYARLARINI YUKSELTMEK OLDUGUNU OGRENDİM ANCAK
BEN ÇOZUNURLUGU YUKSELTİP EKRAN KARTIMI ZORLADIKCA NASIL OLUYOR BİLMİYORUM İŞLEMCİM ÇOK ISINIYOR EKRAN KARTIM YUK ALTINDA 64-65 DERECE OLURKEN İŞLEMCİM 72 Yİ
Darboğaz söz konusu değil ; İşlemci termal macununuzu vs değiştirin temizleyin . Sıcaklık değerleri önemli ölçüde azalacaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Çağan Ahmet Şenel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O darboğaz olmuyo darboğaz işlemci kullanımına bakar işlemcinin termalini yenile fanlarını temizle işlemcin kötü bi işlemci değil ve ekran kartına fazlasıyla yeter
CSGO en düşük ayarlar CPU %100 GPU %40 sizce yapmıyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Darboğaz söz konusu değil ; İşlemci termal macununuzu vs değiştirin temizleyin . Sıcaklık değerleri önemli ölçüde azalacaktır
1 yıl daha olmadı 8 yıl dayanıklı kalıteli bir termal macunla degistirdim zaten içinide temizledim

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
Csgo çok ekran kartı isteyen Bi oyun değil ki zaten. İşlemciyi sömürüyor o oyun

JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Çağan Ahmet Şenel
Csgo çok ekran kartı isteyen Bi oyun değil ki zaten. İşlemciyi sömürüyor o oyun

JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tom clansy rainbow six sage de de aynı seyi yasadım :(

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı

HexaTech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Erdem Özbek
Her harfi BÖYLE BÜYÜK YAZINCA ne oluyor anlamadım başlıkları tamamen büyük yazmak yasak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Çağan Ahmet Şenel

RecepİvedikFanTR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Recep İvedik
Csgo işlemci yer bu bir ikicisi ise siz oynu 720p de oynarsanız o da işlemci sömmürür 1280x720 size tavsiyemdir ekrn kartını da kullanır bu sayede

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Çağan Ahmet Şenel
Csgo işlemci yer bu bir ikicisi ise siz oynu 720p de oynarsanız o da işlemci sömmürür 1280x720 size tavsiyemdir ekrn kartını da kullanır bu sayede
tesekkurler deneyecegim

Top Bottom