İşlemci değişikliği

Reaksiyon skoru
1
Selamun aleyküm arkadaşlar benim pc de b960 işlemci var bunu değiştireceğim bir kaç işlemci ile uyumlu duruyor anakartım ancak emin olamadım yardımcı olur iseniz sevinirim :)
1591528759330.webp

Ekler

• 1591528743329.webp
    1591528743329.webp
    40.2 KB · Hit: 40
Kapanma sorunlarıyla uğraşırsınız, Pentium'dan Core serisine geçmenizi önermem.

söket desteklediği müddetçe neden olsun ki?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pentiumun benim işlemciden üstün bir işlemcisini taksam aynı sorun olur mu

Sebebini bilmiyorum. Ama bu konudan fikir edinebilirsiniz.

Muhtemelen olmaz ama bunun yerine SSD terfisi ve RAM yükseltmesi, ardından da temiz kurulum öneriyorum.
:) zaten ssd kullanıyorum ram 8 gb 1333mhz :) ekran kartım gt940m

tamamdır bilgi için sağ olun :) bana bu yaz güzel bi işte çalışmak farz oldu :D 6 yıllık yol arkadaşımı satma zamanı geldi sanırsam :) güzel bi masaüstü sistem toplarım artık ne yapayım :D laptopu aldığım güne nalet olsun resmen başıma gelmeyen kalmadı bu hurda yüzünden hdd bozuldu ekran bozuldu dahili klavye bozuldu şuan harici monitörle çalışıyor :D ısınıp kapanıyor felan baş belası resmen bir daha laptop almam and içtim D:

tamamdır bilgi için sağ olun :) bana bu yaz güzel bi işte çalışmak farz oldu :D 6 yıllık yol arkadaşımı satma zamanı geldi sanırsam :) güzel bi masaüstü sistem toplarım artık ne yapayım :D laptopu aldığım güne nalet olsun resmen başıma gelmeyen kalmadı bu hurda yüzünden HDD bozuldu ekran bozuldu dahili klavye bozuldu şuan harici monitörle çalışıyor :D ısınıp kapanıyor felan baş belası resmen bir daha laptop almam and içtim D:
Hacı kaç kere gülücük emojisi attın sinirim bozuldu :D

Geri