12400fOyun kuruyorum cpu yüzde yüz oluyor i3 13100 başka bir işlem yapamıyorum bilgisayarda, bana 1700 soketle çalışacak güçlü bir işlemci söylermisiniz en fazla 7 bin TL verebilirim
Alıntıyı görüntüle
Oyun kurmuyorsun Repack açıyorsun ikisi farklı şeyler şimdiOyun kuruyorum cpu yüzde yüz oluyor i3 13100 başka bir işlem yapamıyorum bilgisayarda, bana 1700 soketle çalışacak güçlü bir işlemci söylermisiniz en fazla 7 bin TL verebilirim
Alıntıyı görüntüle
Evet bu sorunu daha güçlü bir işlemcide yaşarmıyımOyun kurmuyorsun Repack açıyorsun ikisi farklı şeyler şimdi![]()
Bi bir sorun değil. Unpack işlemi işlemciyi köküne kadar sömüren bir işlem. Daha güçlü işlemci sadece tamamlanma süresini kısaltır.Evet bu sorunu daha güçlü bir işlemcide yaşarmıyım
unpack yapiyorsun normalOyun kuruyorum cpu yüzde yüz oluyor i3 13100 başka bir işlem yapamıyorum bilgisayarda, bana 1700 soketle çalışacak güçlü bir işlemci söylermisiniz en fazla 7 bin TL verebilirim
Alıntıyı görüntüle
İşlemcin ne olursa olsun repack yapılmış oyun kurarken böyle olur benim ryzen 5 4500 var aynı şekildeOyun kuruyorum cpu yüzde yüz oluyor i3 13100 başka bir işlem yapamıyorum bilgisayarda, bana 1700 soketle çalışacak güçlü bir işlemci söylermisiniz en fazla 7 bin TL verebilirim
Alıntıyı görüntüle