bilgisayarın aniden donması

Mr.Cerrah

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
186
dostlar merhaba pc de uzun süreli valorant oynadığım zaman pc birden donup kalıyor sadece ekran oluyor başka bir işlem yapamıyorum tuştan kapatıyorum mecbur bu olay arada olsada can sıkıcı işlemci r5 5600 ekran kartı rtx3060 işlemcide kule tipi soğutma var ve kasa önü mesh ızgara oyun içi sıcaklık 70lerde geziyor yani sıcaklıkla ilgili bir problem değil başka bir sorun olabilir mi acaba ek olarak arada sırada fps birden 1 e düşüyor buda çok nadir olsa da can sıkıcı öneriniz nedir?

sistem dar boğaz yapıyor olabilir, arkada tarayıcı sekmelerini kapatmayı unutuyosan onlar çok ram yiyor belki ramdendir onun dışında sadece valorantta oluyosa dosyalarında bi sıkıntı vardır dosyaları doğrula

hayır özellikle sekmeleri kapatıyorum sadece valorantta oluyor ama genel olarak valorantta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sistem dar boğaz yapıyor olabilir, arkada tarayıcı sekmelerini kapatmayı unutuyosan onlar çok ram yiyor belki ramdendir onun dışında sadece valorantta oluyosa dosyalarında bi sıkıntı vardır dosyaları doğrula
hayır özellikle sekmeleri kapatıyorum sadece valorantta oluyor ama genel olarak valorantta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,986
Üyeler
188,192
Son üye
sisiyan
Geri