neden böyle bir upgrade yapmak istiyorsun hocam, darboğaz yapmaz ki o işlemci gtx1650'ye? meraktan soruyorum.Güncel olarak Ryzen 3 3200G + GTX 1650 kullanıyorum.
B450M H anakartım var.
Ryzen 5 5600X almayı düşünüyorum, bir problem yaşar mıyım ?
Ek: 2x8 16 GB ram mevcut.
Bilmediğim için soruyorum ya hocam zaten yapar mı yapmaz mı diyeneden böyle bir upgrade yapmak istiyorsun hocam, darboğaz yapmaz ki o işlemci gtx1650'ye? meraktan soruyorum.
Evet, öyle yapacağım.Hayır, hiç bir problem yaratmaz.
Hocam bu arada 5600x yerine 5600 alamanız bence daha iyi olur çünkü neredese aynı perf. ama daha ucuz.
hocam bu arada 5600 e niye güncelliyorsun 3200g 1650 yi besler. Onun yerine ekran kartını güncelleyin daha iyi perf. alırsınız 5500xt gtx 1660 super gibiBilmediğim için soruyorum ya hocam zaten yapar mı yapmaz mı diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet, öyle yapacağım.
Hocam ekran kartı yeni sayılır zaten 1 yıl olacak yakında ama sistem 2 yıllık. İşlemci eskidi ve kullanıcı yorumlarına baktığımda işlemciyi değiştirip bilgisayarını rahatlatan çok.hocam bu arada 5600 e niye güncelliyorsun 3200g 1650 yi besler. Onun yerine ekran kartını güncelleyin daha iyi perf. alırsınız 5500xt gtx 1660 super gibi
Adım adım upgrade en temiz yol senin durumunda. Ekran kartına bi sorun teşkil etmez işlemci değişikliği. Ama bunu yapmadan bios güncellemeyi unutmaHocam ekran kartı yeni sayılır zaten 1 yıl olacak yakında ama sistem 2 yıllık. İşlemci eskidi ve kullanıcı yorumlarına baktığımda işlemciyi değiştirip bilgisayarını rahatlatan çok.