WarriorEternity
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Hasan Turizm
merhaba arkadaşlar sabah saatlerinde ryzen 3 1200 ile sistemi kullanırken sorun yoktu daha sonrasında ise ryzen 5 3600 ün montaj işlemini yaptım ve çalıştırdım ama ekrana herhangibi bir görüntü gelmedi ram slotlarının yerlerini ve bina pilini çıkart tak yaptım ve normal de power tuşuna basılı tutunca kapanıyordu ama şu an kapanmıyor eski işlemcimi geri taktım ama halen bi görüntü söz konusu değil PC çalışır vaziyette lakin ekranda görüntü yok klavyenın caps lock ve num loca tuşları da çalışmıyor mouseye sadece tıklatınca o anlık ışıkları yanıp sönüyor
ekran kartı rtx 3060
anakart b 450 m dragon
Bina pili değil bios pili olacaktı
ekran kartı rtx 3060
anakart b 450 m dragon
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Abdullah Hacıgül abi bi baksana müsaitsen sen demerhaba arkadaşlar sabah saatlerinde ryzen 3 1200 ile sistemi kullanırken sorun yoktu daha sonrasında ise ryzen 5 3600 ün montaj işlemini yaptım ve çalıştırdım ama ekrana herhangibi bir görüntü gelmedi ram slotlarının yerlerini ve bina pilini çıkart tak yaptım ve normal de power tuşuna basılı tutunca kapanıyordu ama şu an kapanmıyor eski işlemcimi geri taktım ama halen bi görüntü söz konusu değil PC çalışır vaziyette lakin ekranda görüntü yok klavyenın caps lock ve num loca tuşları da çalışmıyor mouseye sadece tıklatınca o anlık ışıkları yanıp sönüyor
ekran kartı rtx 3060
anakart b 450 m dragon