Yardım İşlemci dişleri büküldü

Aligiray

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
469
Arkadaşlar kule tipi fan kullanıyorum gütültülü çalıştığı için değiştirdim fakat değiştirme aşamasında fanı sökerken işlemci de geldi fana yapışmış bi şekilde yan yana 2-3 diş yamulmuştu maket bıçağı ile hafif hafif düzelttim tekrar taktım şu an psu olmadığı için deneme şansım yok sizce sıkıntı çıkar mı bir şey olmuş mudur

Arkadaşlar kule tipi fan kullanıyorum gütültülü çalıştığı için değiştirdim fakat değiştirme aşamasında fanı sökerken işlemci de geldi fana yapışmış bi şekilde yan yana 2-3 diş yamulmuştu maket bıçağı ile hafif hafif düzelttim tekrar taktım şu an PSU olmadığı için deneme şansım yok sizce sıkıntı çıkar mı bir şey olmuş mudur
Düzelttiysen ve yuvaya oturduysa sıkıntı olmaz. Pinleri kırmadıysan tabii.

Arkadaşlar kule tipi fan kullanıyorum gütültülü çalıştığı için değiştirdim fakat değiştirme aşamasında fanı sökerken işlemci de geldi fana yapışmış bi şekilde yan yana 2-3 diş yamulmuştu maket bıçağı ile hafif hafif düzelttim tekrar taktım şu an PSU olmadığı için deneme şansım yok sizce sıkıntı çıkar mı bir şey olmuş mudur
ayrıntılı fotoğraf atma şansın varmı ?

yok kırılmadı otururken de sıkınıtı olmadı
Bir sorun olmaz o zaman büyük ihtimalle. Bozulduysa da geçmiş olsun. Kullanıcı hatasına giriyor zaten. Yenisini alırsın.

Saçma soket yapısı var bu amd nin. Hocam bundan sonra soğutucu sökmeden işlemciyi stress testine sokun 50-70 dereceye çıkana kadar bekleyin daha sonra pc yi kapatıp soğutucuyu çıkarın. Sal*k AMD o kadar güçlü işlemci üretiyorsun böylesi hatalar yüzünden olan şeylere bak yine sinirlerim bozuldu

Şu amd de en sevmediğim şey amd pin conrat sinirim bozuldu

Geri