Bios güncelle yeter.Arkadaşlar r5 2600 işlemcimin driverini nasıl güncellerim AMD nin programı falan var mı
Bios güncellediğim zaman güncellermi kendini yani şuanki sürümü 2009 yılından çünküBios güncelle yeter.
İşlemcilerin driveri yok ki.AMD nin kendi sitesi üzerinden driverını indirmen gerek.
r5 2600 driver diye arat çıkar zaten.
Baktım bulamadım knk sana zahmet atarmısın banaAMD nin kendi sitesi üzerinden driverını indirmen gerek.
r5 2600 driver diye arat çıkar zaten.
Bios sürümü ve chipset ile alakalı nasıl 2009 oluyor o senelerde ryzen yoktu.Bios güncellediğim zaman güncellermi kendini yani şuanki sürümü 2009 yılından çünkü
Öyle bişi yok çünkü anakart nedir?Baktım bulamadım knk sana zahmet atarmısın bana
?İşlemcilerin driveri yok ki.
https://www.amd.com/en/support/cpu/...d-ryzen-5-desktop-processors/amd-ryzen-5-2600 şu siteye bak.Baktım bulamadım knk sana zahmet atarmısın bana
Sence bu yazılım mı driver mı
Hocam bu çok başka bir şey. Bunun sürücüyle alakası yok.
Bu işlemci sürücüsü değil, Ryzen Master. İşlemci sürücüsü ile yakından uzaktan alakası yok maalesef.
Ekran kartlarını kontrol ettiğin adrenalin gibi aslında ocyi hep biostan yaparız ama acaba ryzen master da iyi iş görüyor mu?Hocam bu çok başka bir şey. Bunun sürücüyle alakası yok.
Bu işlemci sürücüsü değil, Ryzen Master. İşlemci sürücüsü ile yakından uzaktan alakası yok maalesef.