Çözüldü✓ İşlemci Ekran Kartına Yetmiyor

erkocix

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar öncelikle merhabalar bir arkadaşımın vesilesiyle elime sıfır Asrock Radeon 9060XT 16GB geldi.
Benim de halihazırda olan işlemcim ryzen 5 3500 işlemci kullanımı oyunlarda %100 olduğundan dolayı darboğaz yiyorum büyük ihtimalle oyunu aşağıya alırken takılmalar oyunda takılmalar bilgisayarın yavaşlaması vs.
Ryzen 7 5700x düşünüyorum bu ekran kartını besler mi ne gibi bir yol izlemeliyim desteklerinizi bekliyorum .

Arkadaşlar öncelikle merhabalar bir arkadaşımın vesilesiyle elime sıfır Asrock Radeon 9060XT 16GB geldi.
Benim de halihazırda olan işlemcim ryzen 5 3500 işlemci kullanımı oyunlarda %100 olduğundan dolayı darboğaz yiyorum büyük ihtimalle oyunu aşağıya alırken takılmalar oyunda takılmalar bilgisayarın yavaşlaması vs.
Ryzen 7 5700x düşünüyorum bu ekran kartını besler mi ne gibi bir yol izlemeliyim desteklerinizi bekliyorum .
Ryzen 5 5600 bile yeterli hocam

5700x3D'de alabilirsin

Aldığım işlemciyi tray olarak alıcam kule tipi fan mı almalıyım sıvı soğutma mı tavsiyeleriniz nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5700x3D'de alabilirsin
Hocam benim bütçeyi biraz aşıyor bu işlemci çok isterim ama 5700x düz modeli alacağım sanırım

hocam uğraşayım derseniz soket değişimi ile am5 geçmek mantıklı gibi gerek yok derseniz ikinci elde 5700x3d tercih ederdim ben olsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,666
Üyeler
183,155
Son üye
Nagii
Geri