çok teşekkür ederim listeme koydukID-COOLİNG Id-cooling Se-214-xt Rgb 4pin Pwm 120mm Işlemci Soğutucu (RANDOM SPECTRUM LİGHTİNG) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ID-COOLİNG Id-cooling Se-214-xt Rgb 4pin Pwm 120mm Işlemci Soğutucu (RANDOM SPECTRUM LİGHTİNG) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Daha yeni aldık amcaoğluna 12400F kullanıyor 90-95 derece oluyordu bannerlord oyununda bu soğutucu yu taktık mx4 macunla 60-65 derecelere düştü
5600 işlemciyi 85 lerden yine 60 lara 65 lere düşürdü
Gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsin
kendim kullanmadım ama çok tavsiye ediliyor diye ve kuracağım sistemde kullanacağım için Thermalright Assassin King 120 SE modeline bakabilirsinanakartım LGA1200 işlemcim i5 10400f kullanıyorum yeteri kadar soğutulmuyor o yüzden yeni fan soğutma arıyorum bütçem 1500 tl çift fanlı da olabilir olursa çok iyi olur. (sessiz çalışsın)
çift fanlıymış bu daha mantıklı olabilir200 TL daha koy bunu al. Ben de kullanıyorum düz modelini aynı neredeyse 5700x3d boşta 35-40 derece oyunlarda 60-65 dereceyi geçmedi.
Thermalright Peerless Assassin 120 SE Black TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Thermalright Peerless Assassin 120 SE Black TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu…www.gaming.gen.tr
biraz ucuz ve markalı düşünebilir.kendim kullanmadım ama çok tavsiye ediliyor diye ve kuracağım sistemde kullanacağım için Thermalright Assassin King 120 SE modeline bakabilirsin
değerlerine bakılırsa sessiz çalışıyor ve güzel soğutuyor.Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu
Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
o işlemci için yetecektir.
rgb'yi umursamıyorsanız Fiyat/Performansta en çok tercih edilen soğutuculardan biri dediğim gibi 10400f için fazlasıyla yeter internetten bir kaç inceleme izleyebilirsiniz böylelikle gücü ve sesi hakkında daha rahat karar verebilirsiniz.çift fanlıymış bu daha mantıklı olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
biraz ucuz ve markalı düşünebilir.
rgb gereksiz buluyorum senin önerdiğin olabilir.rgb'yi umursamıyorsanız Fiyat/Performansta en çok tercih edilen soğutuculardan biri dediğim gibi 10400f için fazlasıyla yeter internetten bir kaç inceleme izleyebilirsiniz böylelikle gücü ve sesi hakkında daha rahat karar verebilirsiniz.