Öneri Öneri Thermalright Assassin King 120 Se Vs. Thermalright Burst Assassin 120 Se

beratuzun

80+
Reaksiyon skoru
3
İ5 12400F işlemci kullanıyorum şuan stok fan kullanıyorum ve oyun oynarken 80 dereceleri görüyor ve aşırı gürültü oluyor fiyat performans bir hava soğutma arıyorum bu iki model arasında kaldım sessiz çalışması önemli kullanan veya başka önerisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

İ5 12400F işlemci kullanıyorum şuan stok fan kullanıyorum ve oyun oynarken 80 dereceleri görüyor ve aşırı gürültü oluyor fiyat performans bir hava soğutma arıyorum bu iki model arasında kaldım sessiz çalışması önemli kullanan veya başka önerisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
ID-Cooling SE-224-XT ARGB / Basic
→ 4 heatpipe, güçlü fan, hem görsellik hem performans
→ Fiyat: ~1200 TL

Thermalright Assassin X 120 SE
→ Sessiz, kaliteli, fiyatına göre çok güçlü
→ Fiyat: ~1100-1300 TL

ID-Cooling SE-224-XT ARGB / Basic
→ 4 heatpipe, güçlü fan, hem görsellik hem performans
→ Fiyat: ~1200 TL

Thermalright Assassin X 120 SE
→ Sessiz, kaliteli, fiyatına göre çok güçlü
→ Fiyat: ~1100-1300 TL
İd cooling se224xts var bendede 7500fi yükte 66-70 arası yaz sıcağı olmasına rağmen. Valoda 50-52 derece

Burst modeli 6 bakır borulu olması lazım onu öneririm

bende de aynı sistem pearles asasin 120 aldım akıyor pc

Geri