işlemcinin üstünde de vardı macun degistirmiyetim mi yaniDemirbaş mı olm bu nasıl 2 yıl o şekil çalıştı bak her şeyi geçtim 5 yıl boyunca hiç birinin ağzından termal macun kelşmesi de mi duymadın knk o nasıl iş hala çalışıyorsa dokunmucan macun sürersin mazallah eskiyi yadırgar bozulur o pw
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşın biraz var dediği termal macun = Alıntıyı görüntüle
kanka oyunlari gayet akıcı oynayabiliyordum bir sıkıntı olmuyor son 1 aydir falan drop girmeye fps düşmeye başladı o yüzden baktım zatenDemirbaş mı olm bu nasıl 2 yıl o şekil çalıştı bak her şeyi geçtim 5 yıl boyunca hiç birinin ağzından termal macun kelşmesi de mi duymadın knk o nasıl iş hala çalışıyorsa dokunmucan macun sürersin mazallah eskiyi yadırgar bozulur o pw
kanka oyunlari gayet akıcı oynayabiliyordum bir sıkıntı olmuyor son 1 aydir falan drop girmeye fps düşmeye başladı o yüzden baktım zatenDemirbaş mı olm bu nasıl 2 yıl o şekil çalıştı bak her şeyi geçtim 5 yıl boyunca hiç birinin ağzından termal macun kelşmesi de mi duymadın knk o nasıl iş hala çalışıyorsa dokunmucan macun sürersin mazallah eskiyi yadırgar bozulur o pw
2-3 ayda bir de bütün tozunu alıyordumDemirbaş mı olm bu nasıl 2 yıl o şekil çalıştı bak her şeyi geçtim 5 yıl boyunca hiç birinin ağzından termal macun kelşmesi de mi duymadın knk o nasıl iş hala çalışıyorsa dokunmucan macun sürersin mazallah eskiyi yadırgar bozulur o pw
vallaha geç fark ettim hala da istediğimi yapabiliyorum bilgisayarda büyük islemciymisKnk işlemci ölüyorum ben demiş termal macun değiştir ve bi kule tipü soğutucu al maşallah intel de ne işlemci yapmış 2 işlemciye cehennem azabı yaşatmış çocuk.
Helak olan kabileler cehennemde böyle yanmamıştır knk
Termali sil ve yenile canına soğuk hava üfle serinlesin yoksa seni darlar. Birbirinizi boğazlamayın sonra.5 yıldır aynı bilgisayarı kullanıyorum ve hiç termal macunu değiştirmedim 3-4 işlemcinin ısısına baktım ve 100 derecede calisiyor islemci faninin 1 centiği oturmuyor onu nasıl düzeltebilirim
3-4 gün önce
soldaki çentik kırık anladigim kadarıyla o kısmı kessem takılır ve sorun düzelir mi?
neyle silebilirim termal macunu yanında özel silmek için bez gibi bir şey gönderiyorlar sanırımTermali sil ve yenile canına soğuk hava üfle serinlesin yoksa seni darlar. Birbirinizi boğazlamayın sonra.
2-3 ayda bir tozunu alıyorum yazdım yukarıyaTermali sil ve yenile canına soğuk hava üfle serinlesin yoksa seni darlar. Birbirinizi boğazlamayın sonra.
moon_mvr knk eklevallaha geç fark ettim hala da istediğimi yapabiliyorum bilgisayarda büyük islemciymis
bu işlemciyle hiç kasmadan spider man oynamıştım bir de
dc varsa verebilir misin kanka
Yazdım yukarıda.neyle silebilirim termal macunu yanında özel silmek için bez gibi bir şey gönderiyorlar sanırım
2-3 ayda bir tozunu alıyorum yazdım yukarıya
bezi gondermezlerse neyle silebilirim yani