Neler Yeni

İşlemci Fanının Vidalarını Fazla Sıktığım İçin Bilgisayar Açılmıyor

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Bios pili veya ram sök tak silgiyle sil gibi işlemler işe yarıyor genelde böyle durumlarda. Ben bu şekilde düzeltiyorum ekran gelmeyince veya klavyem çalışmayınca.

Mr.tky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Alperen tokay
Bios pili veya ram sök tak silgiyle sil gibi işlemler işe yarıyor genelde böyle durumlarda. Ben bu şekilde düzeltiyorum ekran gelmeyince veya klavyem çalışmayınca.
hayır çıkardım silgiyle sildim taktım ama yine olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ARKADAŞLAR ACİL BAKIN LÜTFEN. ekran klavye ve mouse geldi fakattttt ekte oldugu gibi bi ekran geldi burda iki tane secenek var BİRİSİ
(kurulumu çalıştırmak için f1 tuşuna basın) BİRİSİDE (kurulum için f1 düğmesine basın) bunlardan hangisini secmem gerekıyor??? ayrıca bu ekran ne ekranı ufaktanda bilgilendirirseniz cokkk mutlu olurum

hayır çıkardım silgiyle sildim taktım ama yine olmuyor

ARKADAŞLAR ACİL BAKIN LÜTFEN. ekran klavye ve mouse geldi fakattttt ekte oldugu gibi bi ekran geldi burda iki tane secenek var BİRİSİ
(kurulumu çalıştırmak için f1 tuşuna basın) BİRİSİDE (kurulum için f1 düğmesine basın) bunlardan hangisini secmem gerekıyor??? ayrıca bu ekran ne ekranı ufaktanda bilgilendirirseniz cokkk mutlu olurum
fotoyu eklemeyi unutmusum

Ekler

• WIN_20220918_02_28_26_Pro.jpg
    WIN_20220918_02_28_26_Pro.jpg
    126.4 KB · Hit: 29
Son düzenleme:

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Bios sıfırlanmış bios ayarlarını yapmak istiyosan f1 e bas biosa gir. Ayar yapmadan fabrika ayarlarında kullanacaksan f2 bas diyor.

Mr.tky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Alperen tokay
Bios sıfırlanmış bios ayarlarını yapmak istiyosan f1 e bas biosa gir. Ayar yapmadan fabrika ayarlarında kullanacaksan f2 bas diyor.
nifakçım ekran kartına güç gidip gidip geliyor bu ne demek oluyor

Supesu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Asilhan Emre Perçin
arkadaşlar işllemcinin macunun değiştirmek için fanı falan cıkarttım eve vidaları sıktıktan sonra mouse klavye ve monitör çalışmamaya başladı. :(( sanırım anakartı allahına kavuşturdum. Başka sebebi olabilir mi ?
Brom gevşet ve işlemcinin bozulmamış olması için dua et çünkü muhtemelen bozuldu

Mr.tky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Alperen tokay
knk yanlış okdudum fanı fazla sıkınca bilgisayar çalışmadı olarak tam okumamışım .d
knkaaaaa yapma ya yemin ederim kalbime iniyordu :::((((((

arkadaşlar yeni nesil ekran kartlarında sürekli çalışmıyor diye biliyorum fakat çalışıp duruyor çalışıp duruyor. Ekran kartında bi sorun mu var acaba

kastettiğim şey ekran kartının fanı

Son düzenleme:

Can...

80+ Platinum
knkaaaaa yapma ya yemin ederim kalbime iniyordu :::((((((

arkadaşlar yeni nesil ekran kartlarında sürekli çalışmıyor diye biliyorum fakat çalışıp duruyor çalışıp duruyor. Ekran kartında bi sorun mu var acaba

kastettiğim şey ekran kartının fanı
Pc açılmadığı zamanlarda yapıyor başla çalış tarzında benim pc de de geçen işlemci bozuldu aynısı oluyordu ara ara parçaları test etmek gerekli böyle bir sonuca varamazsin kendimden biliyorum eziyet çektim çözüm bulcam diye sonra bi şekilde güvenerek bilgisayarciya gittim başında dikildim parçaları denedik işlemci bozuk çıktı

Top Bottom