Neler Yeni

Işlemci fazla ısınıyor

ÆRTEMİS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ŞAHİN TURAN
yaklaşık 10 ay önce hp victus 16 laptop aldım içerisindeki işlemci ryzen 7 7840 hs oyunlarda +80 dereceler (zaman zaman 100) boşta min 55 60 dereceleri görüyor garantiye yollamalı mıyım ?

ÆRTEMİS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ŞAHİN TURAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
garantiyle alakası yok bakımlarını yapmanız gerekıyor
hocam yaklaşık 5 aydır bu durumda 5 ayda yorucak şekilde bir kullanım sergilemedim ağır oyunlar oynamıyorum genelde ve açarsam garanti kapsamında bırakılabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Cem Gültekin
hocam yaklaşık 5 aydır bu durumda 5 ayda yorucak şekilde bir kullanım sergilemedim ağır oyunlar oynamıyorum genelde ve açarsam garanti kapsamında bırakılabilir
Termal macun kalitesiz olabilir, fanlar ya da havalandırma delikleri tıkalı olabilir, fanlar sessiz modda çalışıyor olabilir.. bunları kontrol ettirmelisin. çok büyük ihtimalle ısınma sorunun altında yatan sebepler bunlar. baktın ki bunlarda sorun yok Anakart üzerindeki VRM'ler kronik bir arıza dolayısıya aşırı ısınıyor olabilir.

ÆRTEMİS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ŞAHİN TURAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Termal macun kalitesiz olabilir, fanlar ya da havalandırma delikleri tıkalı olabilir, fanlar sessiz modda çalışıyor olabilir.. bunları kontrol ettirmelisin. çok büyük ihtimalle ısınma sorunun altında yatan sebepler bunlar. baktın ki bunlarda sorun yok Anakart üzerindeki VRM'ler kronik bir arıza dolayısıya aşırı ısınıyor olabilir.
hocam ne yapmamı öneriyorsun garantiye yollamamı istediler firma benden

Farex

80+ Silver
yaklaşık 10 ay önce hp victus 16 laptop aldım içerisindeki işlemci ryzen 7 7840 hs oyunlarda +80 dereceler (zaman zaman 100) boşta min 55 60 dereceleri görüyor garantiye yollamalı mıyım ?
Size hep söylüyoruz victus almayın ısınan kalitesiz cihazlar diye. Kaç kişi bu şekild ekonu açtı ve 2 3 çocuğun internette gördüğü bilgi ile sana önerdiği şeye inanıyorsunuz.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
10 ay olmuş bakım zamanı gelmiş. Laptop için 1 yıl bakımı fazla. Ayrıca laptoplarda 95 dereceye kadar normal çıkması sıcaklığın sabit kalması değil bak çıkması diyorum. Ama 100 derece iyi değil. @Farex e katılıyorum kaçkere konu açıldı konu altlarında almayın dendi inadınıza gidip alıyosunuz 😂 iyi bakalım.

Nezha

80+
Hp laptop üretmiyor tost makinesi üretiyor. Sağlam bi soğutucu ve macunla belki çözülür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,513
Üyeler
161,297
Son üye
PCME
Top Bottom