hocam yaklaşık 5 aydır bu durumda 5 ayda yorucak şekilde bir kullanım sergilemedim ağır oyunlar oynamıyorum genelde ve açarsam garanti kapsamında bırakılabilirgarantiyle alakası yok bakımlarını yapmanız gerekıyor
Termal macun kalitesiz olabilir, fanlar ya da havalandırma delikleri tıkalı olabilir, fanlar sessiz modda çalışıyor olabilir.. bunları kontrol ettirmelisin. çok büyük ihtimalle ısınma sorunun altında yatan sebepler bunlar. baktın ki bunlarda sorun yok Anakart üzerindeki VRM'ler kronik bir arıza dolayısıya aşırı ısınıyor olabilir.hocam yaklaşık 5 aydır bu durumda 5 ayda yorucak şekilde bir kullanım sergilemedim ağır oyunlar oynamıyorum genelde ve açarsam garanti kapsamında bırakılabilir
hocam ne yapmamı öneriyorsun garantiye yollamamı istediler firma bendenTermal macun kalitesiz olabilir, fanlar ya da havalandırma delikleri tıkalı olabilir, fanlar sessiz modda çalışıyor olabilir.. bunları kontrol ettirmelisin. çok büyük ihtimalle ısınma sorunun altında yatan sebepler bunlar. baktın ki bunlarda sorun yok Anakart üzerindeki VRM'ler kronik bir arıza dolayısıya aşırı ısınıyor olabilir.
Size hep söylüyoruz victus almayın ısınan kalitesiz cihazlar diye. Kaç kişi bu şekild ekonu açtı ve 2 3 çocuğun internette gördüğü bilgi ile sana önerdiği şeye inanıyorsunuz.yaklaşık 10 ay önce hp victus 16 laptop aldım içerisindeki işlemci ryzen 7 7840 hs oyunlarda +80 dereceler (zaman zaman 100) boşta min 55 60 dereceleri görüyor garantiye yollamalı mıyım ?