Yardım İşlemci furmarkta 95 derece b

Reaksiyon skoru
3
R7 7700x işlemci testte sabit 95 derece sıvı soğutucu bozulduğu için Phantom spirit soğutucuyla değiştim. Bir oyun indirirken bile 90 derece .macunuda yeni değişti sorunu nerdedir

kasa hava akışın nasıl?
fanların yönleri doğrumu?
termal macun kaltiesi?
soğutucunun jelatinini söktünmü :D
soğutucunun tam marka modelini alabilirmiyim?

diğer parçaların neler?

hangi stress testinde oldu?

Furmark testinde oldu
Phantom spirit 120 se soğutucu içinden çıkan termal macun kullanıldı

Dün 95 leri gördüm testde. Agresif modu dengeli alınca 86 yi gordu.
İşlemcinin stress testinde genelde hızı Windows güç profili sebebi ile azalmaz art arda mı yaptınız testleri?

Windows güç profillerinde gerçek kazancı boşta veya hafif yüklerde görebilirsiniz

İşlemcinin stress testinde genelde hızı Windows güç profili sebebi ile azalmaz art arda mı yaptınız testleri?

Windows güç profillerinde gerçek kazancı boşta veya hafif yüklerde görebilirsiniz
Genelden bahsediyorum dostum. Yapacağı işlem 1 dklik işlem denemektrn ne zarar gelir

Genelden bahsediyorum dostum. Yapacağı işlem 1 dklik işlem denemektrn ne zarar gelir
Yapmasın demedim de işlemcinin hızını yavaşlatmayacağı için bir faydası olmaz pratikte sadece boşta ghz' i kısar veya hafif yüklerde daha az güç tüketir pratikte stress testinde işlemci 5.1 ghz oluyosa yine 5.1 ghz olur yani sadece boşta aşırı yüksek frekanslar yerine düşeceği için boştaki sıcaklık görünür azalır

Olur. Amaç normal kullanım. Bütün saat test mı yapicak 😅
sistemle masaüstünde boş boş oturacak mı bu adam ne etkisi olacak teste girmese bile oyun program kullanmıyor mu bu adam pcyi süs diye mi aldı

Geri