muratk4455
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3
- İsim
- Murat K
Öncelikle hayirli ramazanlar olsun 2 gun once bir sistem topladim baya uygun bir fiyata geldi ikinci el olarak lol oynarken en dusuk ayardada fps ayni en yuksek ayardada fps hemen hemen ayni sorun nedir acaba bi yardimci olabilir misiniz diger oyunlarda deneme şansim olmadi bi yardimci olursaniz sevinirim
Core temp uzerinden islemci sicakligina baktim lol girdikten sonra max 72 derece falan oluyor herseyi kapatip bosa birakinca 48 derecelere kadar dusuyor herhangi bir sıkıntı varmı ne yapmam gerek pek bir bilgim yok sora sora topladim yardimci olursaniz cok sevinirim.
asus g41
4 ram ddr3
Q8300
Hd6850 saphire cift fanli modeli
400 w psu
500 hdd
Core temp uzerinden islemci sicakligina baktim lol girdikten sonra max 72 derece falan oluyor herseyi kapatip bosa birakinca 48 derecelere kadar dusuyor herhangi bir sıkıntı varmı ne yapmam gerek pek bir bilgim yok sora sora topladim yardimci olursaniz cok sevinirim.
asus g41
4 ram ddr3
Q8300
400 w psu
500 hdd
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı 6 pin girişli sıcaklık degerleri gayet normal dusuk bile hatta isinmiyor fazla onu arastirmalarim sonucu sıkıntısız oldugunu anladimÖncelikle hayirli ramazanlar olsun 2 gun once bir sistem topladim baya uygun bir fiyata geldi ikinci el olarak lol oynarken en dusuk ayardada fps ayni en yuksek ayardada fps hemen hemen ayni sorun nedir acaba bi yardimci olabilir misiniz diger oyunlarda deneme şansim olmadi bi yardimci olursaniz sevinirim
Asus g41
4 RAM ddr3
Q8300
400 w PSU
500 HDD