Neler Yeni

Yeni topladığim pcde görüntü gelmiyor

SkRaynN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Emirhan
Herkese iyi forumlar büyük hevesle 2 ayda ekran karti ikinci el geri kalan sıfır bir sekilde sistem topladim bugun ekran kartinin montajini yaptim herseyi taktim parcalarida yazicam ama bir türlü görüntu alamadim biliyorum çok fazla sorundan kaynakli olabilir ama çözemedim bir türlü
Gigabyte b550m ds3h, ryzen 5 5600, apacer panther 2x8 ram, kingston 1tb m2 ssd, nzxt 750 80+ bronze, xfx rx 6800
Öncelikle denediğim şeyler şunlar
Çogu kabloyu takip cikardim baglantilarin hepsini kontrol ettim ekran kartini çıkarip geri taktim ama taktigimda pini kitlendi ama tık sesi gelmedi ama kitlendi fanlari calışti sanirim ekran karti takabildim duzgun sekilde, ramin 1 tanesini cikartip birdaha calistirdim yine birsey degismedi , bios pilini çikardim poweri cikardim bekledim geri taktim yine bisey olmadi hiç bir turlu bios gelmiyo win kurulu degil usbye yuklemistim ama bir turlu bios ekrani gelmiyor güç verdigimde monitorun isigi yaniyo güç ışığı bunlar dışinda bir şey yapmadım. Şuan hemen bilgisayarciya goturmek istemiyorum çunku guvendigim biri yok kendi mudahelemle yapabilcegim birsey varmi yardimci olursaniz çok sevinirim
Bazen unutulabiliyor sen ramleri bi temizleyip dene silgi veya kavucuk bir şeyle sarı kısıplarını bastırmadan hafifçe gezdir

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
ahmet taha çelenk
Hocam internetten en güncel biosu indirip güncelle biosunu, internetten bulabilirsin videosunu, onu yap sonra sorun çözülecektir
ne diye yazicam hocam rica etsem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazen unutulabiliyor sen ramleri bi temizleyip dene silgi veya kavucuk bir şeyle sarı kısıplarını bastırmadan hafifçe gezdir
Şuan tvde duzeldi ramler sıfırdi ben yinede monitore gecmeden sileyim hocam

SkRaynN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Emirhan

Anakart markani modelini direkt google yaz sitesi çıkıcak tıkla indir ordan bios ama dikkat et deneme sürümü indirme ben o hataya düştüm sıkıntı oluyor

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
ahmet taha çelenk
Anakart markani modelini direkt google yaz sitesi çıkıcak tıkla indir ordan bios ama dikkat et deneme sürümü indirme ben o hataya düştüm sıkıntı oluyor
Tamamdir hocam teşekkur ederim sagolun şimdi windowsu kuruyorum sonra onu halledicem

SkRaynN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Emirhan

Çalışıyorsa silmene gerek yok ama aklında bulunsun ilerde pc temizlerken vs görüntü gelmezse dene

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
ahmet taha çelenk
Çalışıyorsa silmene gerek yok ama aklında bulunsun ilerde pc temizlerken vs görüntü gelmezse dene
Tamamdir hocam teşekkürler

Birde biosu şuan tvdeyken güncelliyimmi görüntü geldi monitorde gelirmi şuan yoksa tvde gelmisken guncellememem gerekirmi

Abdul4431

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Abdulkadir Çetinkaya

Birde biosu şuan tvdeyken güncelliyimmi görüntü geldi monitorde gelirmi şuan yoksa tvde gelmisken guncellememem gerekirmi
Tv de iken güncellemeniz daha mantıklı hazır sistem açılmışken hallediverin

SkRaynN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Emirhan
Ama internet yok maalesef wifi adaptorde yok ethernette yok cekebilcegim
Telefonda internet varsa şarz aletinin kablosu ile tak sonra android ise ayarlardan ağ paylaşma olacak ordan usb ile paylaşı seç

Abdul4431

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Abdulkadir Çetinkaya
Ama internet yok maalesef wifi adaptorde yok ethernette yok cekebilcegim
Ethernet kablosu kısa bile olsa hiç mi yok? siz normalde sistemi nasıl kullanacaktınız?

Telefonda internet varsa şarz aletinin kablosu ile tak sonra android ise ayarlardan ağ paylaşma olacak ordan usb ile paylaşı seç
En kötü arkadaşın önerdeği şekilde halletmeye çalışın

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
ahmet taha çelenk
Ethernet kablosu kısa bile olsa hiç mi yok? siz normalde sistemi nasıl kullanacaktınız?

En kötü arkadaşın önerdeği şekilde halletmeye çalışın
Hocam ethernet var ama bilgisayari kullandigim yerde ve kısa televizyona yakin modemde yok

Wieery

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Buğra

hocam çok dikkat edin anakartınızda çift bios yoksa elektrik vs. gitmesin anakartınız çöp olur

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
ahmet taha çelenk
hocam çok dikkat edin anakartınızda çift bios yoksa elektrik vs. gitmesin anakartınız çöp olur
Şimdi interneti hallettim. neye dikkat etmem lazim hocam tam olarak

Top Bottom