Sifir mi aldin?Ekran karti arizali değil eminim.
Anakarta bak derken neyine bakmam lazim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef ledde yok üstünde
Sifir mi aldin?Ekran karti arizali değil eminim.
Anakarta bak derken neyine bakmam lazim hocam
Maalesef ledde yok üstünde
Anakart modelin nedir?sadece ekran karti ikinci el geri kalan sıfır
Hocam çok yakinimda yok anca yarin goturebilirim onada hiç guvenmiyorum kendim çozmek istiyorum olmadi son çare goturucemYakin cevre bi mahalle bilgisayarcisina gidip butun parcalari test ettirmeni oneririm, ben anakartin biosundan supheleniyorum nedense su an.
TVye takicam şimdi sistemi ekran kartiyla beraber bu konuda bir arkadaş söyledi bakalim açilicakmi bios eski surum olabilir dedi ayni sorunu yasamis kendisiYakin cevre bi mahalle bilgisayarcisina gidip butun parcalari test ettirmeni oneririm, ben anakartin biosundan supheleniyorum nedense su an.
basinda beklersiniz hocam, birakip gitmeyin kasayi.Hocam çok yakinimda yok anca yarin goturebilirim onada hiç guvenmiyorum kendim çozmek istiyorum olmadi son çare goturucem
TVye takicam şimdi sistemi ekran kartiyla beraber bu konuda bir arkadaş söyledi bakalim açilicakmi bios eski surum olabilir dedi ayni sorunu yasamis kendisi
Denedin mi kankam TV deOlmadi öyle yapıcam
Ekran kartı ile deneHocam şimdi denicem ekran kartiyle deniyim deme display port ile
Hdmı la bağla işte TV yeHocam şimdi denicem ekran kartiyle deniyim deme display port ile
Hocam geldi görüntü çok şükür çok tesekkur ederim size o kadar moralim bozuktuki bişey var diye pcde şimdi gelince goruntu cok mutlu oldumEkran kartı ile dene
Hdmı la bağla işte TV ye
Şimdi ne yapmaliyim nasil ilerlemiliyjm tam bilmjylrumHocam geldi görüntü çok şükür çok tesekkur ederim size o kadar moralim bozuktuki bişey var diye pcde şimdi gelince goruntu cok mutlu oldum
Hocam internetten en güncel biosu indirip güncelle biosunu, internetten bulabilirsin videosunu, onu yap sonra sorun çözülecektirHocam geldi görüntü çok şükür çok tesekkur ederim size o kadar moralim bozuktuki bişey var diye pcde şimdi gelince goruntu cok mutlu oldum
Şimdi ne yapmaliyim nasil ilerlemiliyjm tam bilmjylrum