Neler Yeni

Yardım İŞLEMCİ HIZIM SABİT Ne yapmalıyım

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Arkadaşlar merhaba işlemci hızım sürekli sbit ve inmiyor 1600af kullanıyorum 3.2 ghz ve sürekli 3.2 ghz ile çalışıyor bunun sebebi herhalde yüksek performansa ayarlamıştım denetim masasından güç tasarrufuna alınca geri indi sizce zarar verir mi sürekli 3.2 ghz de çalışsa

Türk DRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏Türk DRK
İlgilendiği Kategoriler
Undertale,evcil hayvanlar, film, dizi, oyun
1600af zaten stock olarak 3.2ghz. sabit kalması zarar vermez. Hatta bazen yararı bile olur.

Bahobali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Bayram Kurtkaya
OC yapsan bile zarar vermez. Bilmeyen birisi frekansları deli gibi arttırmazsa neden zarar versin? Boşver sen takılma işlemci hızına.

Gugar61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
OFLU HOCA
Arkadaşlar merhaba işlemci hızım sürekli sbit ve inmiyor 1600af kullanıyorum 3.2 ghz ve sürekli 3.2 ghz ile çalışıyor bunun sebebi herhalde yüksek performansa ayarlamıştım denetim masasından güç tasarrufuna alınca geri indi sizce zarar verir mi sürekli 3.2 ghz de çalışsa
Zarar vermez sebebi de senin dediğin gibi güç seçeneklerinden performans moduna alman

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
1600af donanım arşivi testince yüksek frekansta 2. nesil işlemciler gibi uzun süre stabil kalabiliyor, bunun için bir teknolojisi var. Muhtemelen sorun yaratmaz.
Tahminimce performans modunun detaylarına girersen en düşük işlemci durumunu %100 yapmışsındır. Oradan onu istersen %30 istersen %50 gibi ayarlayabilirsin. Onu normalde işlemcisi frekansını doğru ayarlayamayıp birden frekansını dibe çekip darboğaz yapıp drop a sebep veren işlemcilere yaparlar. Sen daha düşük tut islemcin ayarlar frekansını.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,035
Üyeler
169,516
Son üye
socefoh4
Top Bottom