T Talat 80+ Bronze Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1,137 Dahası Reaksiyon skoru 291 İsim Talat Dün, 19:10 #14 LoserIl yazmış: Geleceği görüp tahmin edeceksin onu da biz mi söyliyelim Allah Allah Devamı için tıklayın... cahil cahil konusma belki aldıgı sistemde böyle bir derdi bile olmayacak gereksiz konu açmış sistemi alacagından acsaydı bari..
LoserIl yazmış: Geleceği görüp tahmin edeceksin onu da biz mi söyliyelim Allah Allah Devamı için tıklayın... cahil cahil konusma belki aldıgı sistemde böyle bir derdi bile olmayacak gereksiz konu açmış sistemi alacagından acsaydı bari..
LoserIl 80+ Gold Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 5,298 En İyi Cevap 1 Dün, 19:40 #15 Talat yazmış: cahil cahil konusma belki aldıgı sistemde böyle bir derdi bile olmayacak gereksiz konu açmış sistemi alacagından acsaydı bari.. Devamı için tıklayın... ben de öyle düşünüyorum zaten dalga geçiyordum sen de hemen atarlanıyorsun geleceği görüceksin diyorum ciddi ciddi cevap vermişsin
Talat yazmış: cahil cahil konusma belki aldıgı sistemde böyle bir derdi bile olmayacak gereksiz konu açmış sistemi alacagından acsaydı bari.. Devamı için tıklayın... ben de öyle düşünüyorum zaten dalga geçiyordum sen de hemen atarlanıyorsun geleceği görüceksin diyorum ciddi ciddi cevap vermişsin