Değerlere açıkcası bende şaşırdım hele stock la. Gayet güzel güle güle kullanın.hayret ettim r3 1200 ısınmıyor ama r3 3100le 71 derece gördüm boşta 40 o da stok fan,güç farkı herhalde
şans herhalde bende anmaladım dhaa yeni deniyorum pc 3 aylık ama işlemci ikinci el,gta 5 te 55 gördüm forza 4 61 csgo 52,mükemmel ötesi ama rx580 kartımı besleyemediği için r3 3100 alacam ısı değerleri nasıl olur tedirginimDeğerlere açıkcası bende şaşırdım hele stock la. Gayet güzel güle güle kullanın.
Sıkıntı çıkmaz hocam korkmana gerek yok. CBP kapatırsın sorun biter.şans herhalde bende anmaladım dhaa yeni deniyorum PC 3 aylık ama işlemci ikinci el,gta 5 te 55 gördüm forza 4 61 csgo 52,mükemmel ötesi ama rx580 kartımı besleyemediği için r3 3100 alacam ısı değerleri nasıl olur tedirginim
Özleminin belirli bir frekans aralığı olur. Orengin 3.7-4.1 diyelim. Cbp açıkken işlemci bu değerler arasında kendisi gidip gelir. Ghz değeri sürekli değiştiği için fan sürekli hızlanıp yavaşlar ve işlemci ısınabilir. Bunu engellemek için işlemciyi belirli bir ghz e sabitliyoruz. Basit bir işlem. Sadee bıksa sayı giriyorsun.o nedir
b450ms2h anakartım var r3 1200de bunu kapatsam ne olur ve biosta ne diye geçerÖzleminin belirli bir frekans aralığı olur. Orengin 3.7-4.1 diyelim. Cbp açıkken işlemci bu değerler arasında kendisi gidip gelir. Ghz değeri sürekli değiştiği için fan sürekli hızlanıp yavaşlar ve işlemci ısınabilir. Bunu engellemek için işlemciyi belirli bir ghz e sabitliyoruz. Basit bir işlem. Sadee bıksa sayı giriyorsun.