EvetKasa mesh değil gördüğüm kadarıyla?
Azcık diyelim 1kNormal be kanka mATX mesh olmayan kasa boşta böyle ise sorgularım ama oyun oynarken normal gibi düşürmek istiyor musun bütçen var mı
Performansı etkilermi?Biosdan core performance boost ( cpb ) kapat işlemciyi 3.9 veya 4.2 ghz ' de sabitle ondan sonra oyun gir ve değişime bak
Vardı intel işlemci ile uyguluydu değiştirdik işteSıvı soğutma mesh olmayan kasalarda baya kullanılıyor araştırmanı öneririm çok etkili olacağını düşünüyorum
Mesh olmayan kasalarda işlemci ısısını direkt dışarı attığı için sıvı soğutma aşırı etkili olabiliyor bütçene göre bak derimVardı intel işlemci ile uyguluydu değiştirdik işte
SağolunStock soğutucu kullanıyorsun ve ryzen işlemciler sürekli temel frekans ve tepe frekans arasında gidip geldiği için çok ısınıyor ben ryzen 5 3600x kullanıyorum 4.1 sabitledim öyle kullanıyorum stock soğutucu ve max 68 derece gördüm yanlış hatırlamıyorsam ve emin ol faydasını görürsün şöyle bir detayda vereyim çoğu işlemci ( ryzen ) ve ekran kartı testi frekanslar sabitlenip yapılır