İşlemci ısısı problemi.

Nyizklcu

80+
Reaksiyon skoru
0
İşlemci hızım boşta bile daha pcyi yeni açınca bile 65 derece de çalışıyor ve sadece video izlesem bile kasmalar oluyor belli bir süre sonra kendi kendine düzeliyor hiç bir şey ellemediğim halde. Hava sıcak da olsa soğuk da olsa bu değişmiyor son bi kaç haftadır böyle belli bir süre sonra düzeliyor ve akşam 5 civarlarına kadar 59 un üstüne çıkmıyor ki sadece 65-66 da sabit kaldığında kasma yapıyor pc yi kapatıp dinlendiriyorum 30-60 dk arası tekrar açtığımda açılır açılmaz 65 derece sabit açılıyor ve kasma devam ediyor halbu ki hava soğuk ve pc nin içi donuyor nedenini anlamadım yardımcı olabilicek var mı?

Sistemini yazarmısın? Zahmet olmaz ise..
Ayrıca laptopmu masaüstümü?

Söyle atayım şuan sadece mozilla ve discord açık 66 derece alıyorum hava buz gibi işlemci fanının dönüşünde bir problem yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve Masaüstü

Ekler

• 123.png
    123.png
    31.9 KB · Hit: 61
İşlemci hızım boşta bile daha pcyi yeni açınca bile 65 derece de çalışıyor ve sadece video izlesem bile kasmalar oluyor belli bir süre sonra kendi kendine düzeliyor hiç bir şey ellemediğim halde. Hava sıcak da olsa soğuk da olsa bu değişmiyor son bi kaç haftadır böyle belli bir süre sonra düzeliyor ve akşam 5 civarlarına kadar 59 un üstüne çıkmıyor ki sadece 65-66 da sabit kaldığında kasma yapıyor PC yi kapatıp dinlendiriyorum 30-60 dk arası tekrar açtığımda açılır açılmaz 65 derece sabit açılıyor ve kasma devam ediyor halbu ki hava soğuk ve PC nin içi donuyor nedenini anlamadım yardımcı olabilicek var mı?
termal macun yenilemeyi dene

Geri