testlerde 5600 daha iyiciddi misin? ryzen 5600 i5 12400f den iyi mi? yani?
Değil, fakat yükseltme ve verimlilik konusunda evet.ciddi misin? ryzen 5600 i5 12400f den iyi mi? yani?
dostum ben yayın yapıyorum, ryzen 5600 i5 12400f den iyi sanırım, bu anakarta göre daha iyi bir işlemci de olabilir.ama anakrt değişmesi gerekiyor
peki bu anakarta uygun bana bir işlemci önerebilir misiniz? buna yakın bir tık üstü bir anakartta öneriye açığım.Değil, fakat yükseltme ve verimlilik konusunda evet.
13400F veya 14400F.dostum ben yayın yapıyorum, ryzen 5600 i5 12400f den iyi sanırım, bu anakarta göre daha iyi bir işlemci de olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki bu anakarta uygun bana bir işlemci önerebilir misiniz? buna yakın bir tık üstü bir anakartta öneriye açığım.
Hocam 12400F var zaten aynı düzeyde işlemciye geçmesi için hiçbir sebep yok.hocam kesinlikle işlemci amd olursa fayda var ryzen 5 5600 tavsiye ediyorum 32mb önbelleği var
Sadece 1 nesil farka değmez en azından 2 nesil atlanılmalı en az.13400F veya 14400F önerebilirim.
aslında drop girmiyor ama hem yayın hem fortinte girince fan sesi çok çıkmaya başlıyor ve işlemci %100 lerde oluyor. bu yüzden değişmek istiyordum, anakart da değişirim sıkıntı değilHocam 12400F var zaten aynı düzeyde işlemciye geçmesi için hiçbir sebep yok.
Sadece 1 nesil farka değmez en azından 2 nesil atlanılmalı en az.
14 ve 13 nesil, i7 ve i9 işlemciler alınmaz zaten o yüzden anakart değiştirmeden yapabileceğin en iyi şey 14400F almak ama bence işlemci yükselteceksen AM5 sokete geç
Bu arada işlemci yükseltmeni de önermem 4060ti ile 12400F gayet iyi bir ikili. %100 olması direkt olarak kötü bir olay denilemez
amd değil intel mi öneriyorsunuz ve intel için anakart öneriniz varmı?13400F veya 14400F.
Önerdiğim işlemciler İntel.aslında drop girmiyor ama hem yayın hem fortinte girince fan sesi çok çıkmaya başlıyor ve işlemci %100 lerde oluyor. bu yüzden değişmek istiyordum, anakart da değişirim sıkıntı değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
amd değil intel mi öneriyorsunuz ve intel için anakart öneriniz varmı?
benim almak istediğim anakart bu : COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUSÖnerdiğim işlemciler İntel.