Çözüldü✓ İŞLEMCİ KULLANIMI % 100

HERHAMGİ Bİ UYGULAMA AÇTIĞIM ZAMAN NE OLDUĞU FARK ETMİYOR İŞLEMCİ KULLANIM 100/90/80 CİVARINDA GEZİYOR BUNU NASIL ÇÖZERİZ
ÇİFT MONİTÖR KULLANIYORUM DAHA ÖNCEKİ BİLGİSAYARIMDA MESELA VALORANT OYNAYIP 2. EKRANDA YOUTUBE İZLİYODUM ŞUAN İZLEYİNCE VİDEO KASIYOR

İŞLEMCİ R5 9600X
RX9070XT EKRAN KARTI
arka planda calısan uygulamalara bak virüstür muhtemelen güvenli modda tam tarama yap

İşlemcinin kendini maxlaması performans modunda olmasından yani ne yaparsan yap tepkisi o pbo yüzünden olabilir kapatıp tekrar test yap OC varsa ondanda olur

alakası yok mhz yükseltir performans modunda kullanımı değil
Ulan yüksek kullanıma çıkıyorsa işlemci zaten son mhz devrinde çalışıyordur yapılan oc pbo curver gibi şeylerin amacıda zaten bunu iyileştirip sürekliliğini sağlamak nihai performansın amacıda bu adam chromeda gezerken niye %100e vursun durduk yere ya virüs vardır yada yapılan bir ayar işlemciyi sürekli fullde tutuyordur buda gereksiz kayıp yaratır çok biliyorsan çözüm üret

Ulan yüksek kullanıma çıkıyorsa işlemci zaten son mhz devrinde çalışıyordur yapılan oc pbo curver gibi şeylerin amacıda zaten bunu iyileştirip sürekliliğini sağlamak nihai performansın amacıda bu adam chromeda gezerken niye %100e vursun durduk yere ya virüs vardır yada yapılan bir ayar işlemciyi sürekli fullde tutuyordur buda gereksiz kayıp yaratır çok biliyorsan çözüm üret
dedim ya güvenli modda tam tarama yap diye düşük bir işlemci olsa tamam o işlemci chromede ne yapsan 100e vurmaz

şuan bu şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

formattan sonra chorm da skıntı olmuyo ama çözünürlükten dolayı (1080p)darboğazdan şüpelendim rx 9070xt ryzen 5 9600x

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-07-20 012323.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-20 012323.webp
    56 KB · Hit: 23
şuan bu şekilde

formattan sonra chorm da skıntı olmuyo ama çözünürlükten dolayı (1080p)darboğazdan şüpelendim rx 9070xt ryzen 5 9600x
bence operaya geç

şuan bu şekilde

abartılı bi darboğaz yok uyumlu sayılırlar

Hocam gece gece kopardiniz beni bende PBO yok ama dediginiz gibi PowerSettingsExplorer ile gizli guc plani ayarlarini acip %100'e kitliyorum bosta durmayi devre disi birakarak max frekansta cillop gibi calisiyor, PBO etkiler, PBO anakarttan anakarta veya ayarlarina gore farkli calisir sadece 100-200MHz ekleyip, voltaj curve ayarini asagi cekmez. Benim masaustune bile fark etmez her yerde %100 mubarek calisiyor gigini cikarmadan.

Hocam gece gece kopardiniz beni bende PBO yok ama dediginiz gibi PowerSettingsExplorer ile gizli guc plani ayarlarini acip %100'e kitliyorum bosta durmayi devre disi birakarak max frekansta cillop gibi calisiyor, PBO etkiler, PBO anakarttan anakarta veya ayarlarina gore farkli calisir sadece 100-200MHz ekleyip, voltaj curve ayarini asagi cekmez. Benim masaustune bile fark etmez her yerde %100 mubarek calisiyor gigini cikarmadan.
Benim kıçı kırık i7 8700 boşta 4.3 GHZ çalışıyor arada canı sıkılınca %100 çakıyor bu işlemciler mi çakmayacak birde biliyor gibi dan dun konuşuyorlar foruma yeni kayıt olanlara ilk 10 gün konuşma hakkı tanımayacaksın temizlenecek forum tiplere baksana
1752965384265.webp

Bak bak tipe bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,119
Üyeler
190,313
Son üye
osman58
Geri