Görev yöneticisi başlangıç bölümünde bazı uygulamaları devre dışı bırak.Fortnite oynuyoydum değrler ekrkran kartının normal ama işlemci 70-80 oluyo bunun sbebei nedir
AnyDesk ile uzaktan bağlanıp sorunu çözmeyi deneyebilir miyim?yaptım ama sonuc yok : /
Yinede azaltılabilir.Sistem özelliklerin nedir? 70-80 kullanım çok değil, Fortnite Işlemci odaklı.
Sistem Özelliklerini öğrenelim, ona göre azaltılır ya da azaltılmaz diyelim.AnyDesk ile uzaktan bağlanıp sorunu çözmeyi deneyebilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yinede azaltılabilir.
hile kullanımıdan olabilşir mi?AnyDesk ile uzaktan bağlanıp sorunu çözmeyi deneyebilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yinede azaltılabilir.
imzamda varSistem Özelliklerini öğrenelim, ona göre azaltılır ya da azaltılmaz diyelim.
Peki.Hile mi kullanıyorsun cidden? @Treyarch yardım etme lütfen.
Üzüldüm tamam yardım edeceğim AnyDesk programını yükle ve bana çalışma adresini söyle bende uzaktan masaüstü bağlantısı ile halletmeye çalışayım sorunu hem o arada virüs taramasıda yaparım.yok oyle hile kullanan birisi değilim Sadece video çekmek için yapmsıtım
özel konusma baslatın ordan yollimÜzüldüm tamam yardım edeceğim AnyDesk programını yükle ve bana çalışma adresini söyle bende uzaktan masaüstü bağlantısı ile halletmeye çalışayım sorunu hem o arada virüs taramasıda yaparım.