İşlemci macunu yenilemelimiyim ?

TheFaLcoN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
723
Merhaba arkadaşlar 9 ay önce pc topladım o zamandan beri hiç macun değiştirmedim sizce macun değiştirmelimiyim ? Sıcaklık değerlerim şöyle.
Boşta iken 50 derecelerde geziyor lakin bazen bir anda fırlama olup 60 65 e çıkıp normale dönüyor tabi bu google falan girerken yükte iken ise 72 73 dereceyi geçtiğini görmedim. Özellikle GTA 5 tarzı oyunlarda.
Kasa temizliği 3 ayda bir ufak bir toz alıyorum. Termal macun önerilerinizide alabilirim sağlam olanlarından. İyi Forumlar.

Bu arada işlemcim : Ryzen 5 2600

Merhaba arkadaşlar 9 ay önce PC topladım o zamandan beri hiç macun değiştirmedim sizce macun değiştirmelimiyim ? Sıcaklık değerlerim şöyle.
Boşta iken 50 derecelerde geziyor lakin bazen bir anda fırlama olup 60 65 e çıkıp normale dönüyor tabi bu google falan girerken yükte iken ise 72 73 dereceyi geçtiğini görmedim. Özellikle GTA 5 tarzı oyunlarda.
Kasa temizliği 3 ayda bir ufak bir toz alıyorum. Termal macun önerilerinizide alabilirim sağlam olanlarından. İyi Forumlar.

Yenilerseniz iyi olur fanları falanda temizlerseniz sorun ortadan kalkar.

Sıcaklıklar ideal. Şu anlık bir termal macun ihtiyacı yok. Gerektiği vakit Arctic MX-4 2019 Edition alabilirsin.
Önermek gibi olmasın ama benim bilgisayara 10 yıldır termal macun sürülmüyor çünkü sıcaklıkları normal :)

Merhaba arkadaşlar 9 ay önce PC topladım o zamandan beri hiç macun değiştirmedim sizce macun değiştirmelimiyim ? Sıcaklık değerlerim şöyle.

bende 5 yıldır hiç termal macununu ellemedim sıcaklıkları senin gibi ideal işlemcim eski bide (i3-6100)

Sıcaklıklar ideal. Şu anlık bir termal macun ihtiyacı yok. Gerektiği vakit Arctic MX-4 2019 Edition alabilirsin.
Önermek gibi olmasın ama benim bilgisayara 10 yıldır termal macun sürülmüyor çünkü sıcaklıkları normal :)
Tamamdır Emir Hocam eski bilgisayarlar nedense çok sağlam ya zaten eskiyim birde masraf olmayayım diyorlar :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu anlık gerek yokta biraz zaman sonra MX-4 alabilirsin.
1 yıl tamamlansın ben yapayım yinede inşallah bakalım.

Tamamdır Emir Hocam eski bilgisayarlar nedense çok sağlam ya zaten eskiyim birde masraf olmayayım diyorlar :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 yıl tamamlansın ben yapayım yinede inşallah bakalım.
Aynen bende ki işlemci de E8400 zaten, şu an zorlasan ikinci elde 30 TL'ye bile bulabilirsin :)

Aynen bende ki işlemci de E8400 zaten, şu an zorlasan ikinci elde 30 TL'ye bile bulabilirsin :)
Haddime değil lakin pc almayı düşünüyor musunuz ? Ya da pc başında vakit geçirmekten mi hoşlanmıyorsunuz hocam ? Benim pc 6-7 yıl doldurmuştu yenilenme zamanı gelmişti. :D

Haddime değil lakin PC almayı düşünüyor musunuz ? Ya da PC başında vakit geçirmekten mi hoşlanmıyorsunuz hocam ? Benim PC 6-7 yıl doldurmuştu yenilenme zamanı gelmişti. :D
Evet PC almayı düşünüyorum, ama sadece düşünüyorum gibi :D Oyun oynamayı seviyorum, o yüzden bilgisayar başında vakit geçirmek hoşuma gidiyor. LoL, CSGO tarzı oynadığım için 10 yıllık da olsa işimi görüyor. Hatta işler planladığım gibi giderse ve iyi geliştirmeler yaparsam bu bilgisayarda GTA 5 bile oynayacağım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,031
Üyeler
173,756
Son üye
Tung tung sahur
Geri