liluzivert
80+ Bronze
Phantom spirit al geç 60 üstü zor görüyorbilmiyorum rekabetçi attım cs2 de 1 el bitince baktım max 98 min 71 ortalamada 80-90 fln
Phantom spirit al geç 60 üstü zor görüyorbilmiyorum rekabetçi attım cs2 de 1 el bitince baktım max 98 min 71 ortalamada 80-90 fln
Bu fan senin işlemci sıcaklığını 70-75 derecelere düşürecek. Kışında çok rahat 65 civarında çalışırmax 98 min 71 şuan baktım 75-85 arası oluyo 98 e ne ara cıktı bilmiyorum
Youtube'dan testlere bakabilirsiniz o işlemcinin stok fanı çok kötü normalde aldığınız ilk gün bu kule tipi olanı almanız gerekirdi. Servislik veya iadelik bir durum yok.Alıyımda garantisi devam ediyor geri mi versem normal değilse bu değerler
Aldığım ilk gün para yetmedi ona stok fanla 1 ay fln dayanır herhalde dedim alacağım bi kaç gün sonra sıvı soğutma veya hava soğutucuYoutube'dan testlere bakabilirsiniz o işlemcinin stok fanı çok kötü normalde aldığınız ilk gün bu kule tipi olanı almanız gerekirdi. Servislik veya iadelik bir durum yok.
sıvı soğutma sırf görüntü, 360mm aşağısı alma ille alacağım diyorsan. Arkadaşın yukarıda attığı aşırı f/p ürün. Bu fiyata da yeni düştü kaçırma.Aldığım ilk gün para yetmedi ona stok fanla 1 ay fln dayanır herhalde dedim alacağım bi kaç gün sonra sıvı soğutma veya hava soğutucu
360 mm alırım büyük ihtimal onlkarın piyasası kaç sessiz olsun bilindik marka olsunsıvı soğutma sırf görüntü, 360mm aşağısı alma ille alacağım diyorsan. Arkadaşın yukarıda attığı aşırı f/p ürün. Bu fiyata da yeni düştü kaçırma.
360 mm alırım büyük ihtimal onlkarın piyasası kaç sessiz olsun bilindik marka olsun
Kasana sığıyor mu onu da kontrol edersin.Thermalright Frozen Horizon 360 ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Thermalright TF7 Termal Macun Dahildir.www.gaming.gen.tr
bu ıslemcı ıcın asla sıvı sogutma alınmazThermalright Frozen Horizon 360 ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Thermalright TF7 Termal Macun Dahildir.www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
Kasana sığıyor mu onu da kontrol edersin.
neden kibu ıslemcı ıcın asla sıvı sogutma alınmaz
nasıl kontrol edeceğim kasa fsp cmt 318Thermalright Frozen Horizon 360 ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Thermalright TF7 Termal Macun Dahildir.www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
Kasana sığıyor mu onu da kontrol edersin.
fazla ve sıvı sogutmaların omru var kalıtelı bır hava sogutma 240 lık ve 360 lıklara kafa tutarneden ki
Katılıyorum, ileride de masraf çıkartacak.fazla ve sıvı sogutmaların omru var kalıtelı bır hava sogutma 240 lık ve 360 lıklara kafa tutar