Neler Yeni

İşlemci max 98 derece???

Bünyamina

80+ Platinum
max 98 min 71 şuan baktım 75-85 arası oluyo 98 e ne ara cıktı bilmiyorum
Bu fan senin işlemci sıcaklığını 70-75 derecelere düşürecek. Kışında çok rahat 65 civarında çalışır

marvexy

80+
Alıyımda garantisi devam ediyor geri mi versem normal değilse bu değerler
Youtube'dan testlere bakabilirsiniz o işlemcinin stok fanı çok kötü normalde aldığınız ilk gün bu kule tipi olanı almanız gerekirdi. Servislik veya iadelik bir durum yok.

N1ppy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda
Youtube'dan testlere bakabilirsiniz o işlemcinin stok fanı çok kötü normalde aldığınız ilk gün bu kule tipi olanı almanız gerekirdi. Servislik veya iadelik bir durum yok.
Aldığım ilk gün para yetmedi ona stok fanla 1 ay fln dayanır herhalde dedim alacağım bi kaç gün sonra sıvı soğutma veya hava soğutucu

marvexy

80+
Aldığım ilk gün para yetmedi ona stok fanla 1 ay fln dayanır herhalde dedim alacağım bi kaç gün sonra sıvı soğutma veya hava soğutucu
sıvı soğutma sırf görüntü, 360mm aşağısı alma ille alacağım diyorsan. Arkadaşın yukarıda attığı aşırı f/p ürün. Bu fiyata da yeni düştü kaçırma.

N1ppy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda
sıvı soğutma sırf görüntü, 360mm aşağısı alma ille alacağım diyorsan. Arkadaşın yukarıda attığı aşırı f/p ürün. Bu fiyata da yeni düştü kaçırma.
360 mm alırım büyük ihtimal onlkarın piyasası kaç sessiz olsun bilindik marka olsun

marvexy

80+
360 mm alırım büyük ihtimal onlkarın piyasası kaç sessiz olsun bilindik marka olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasana sığıyor mu onu da kontrol edersin.

N1ppy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda
bu ıslemcı ıcın asla sıvı sogutma alınmaz
neden ki

Kasana sığıyor mu onu da kontrol edersin.
nasıl kontrol edeceğim kasa fsp cmt 318

Top Bottom