İşlemci nasıl temizlenir ?

Muhammed100192

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
489
Arkadaşlar yeni soğutucu takıcam videolsrda takmadan önce işlemcinizi silip yeni termal macun sürün diyor ama gösteröiyolar nasıl sildiklerini yanlış bir şey yaparım diye çekiniyorum ıslak mendille filan mı silicem ? Sıkıntı olur mu

Kulak çubuğuyla temizleyebilirsiniz.

varsa izopropil yoksada kuru birşeyle silin

varsa izopropil yoksada kuru birşeyle silin
Ondan yok kuru bir şeyle silsem temizlenir mi ki ? Kulak çubuğuna biraz kolonya damlatsam olur mu yapıştığı için kuru bir şeyle temizlenöes gibi geliypr ama işlemci soğutıcum gelince denicem

Ondan yok kuru bir şeyle silsem temizlenir mi ki ? Kulak çubuğuna biraz kolonya damlatsam olur mu yapıştığı için kuru bir şeyle temizlenöes gibi geliypr ama işlemci soğutıcum gelince denicem
ben peçeteye azıcık kolonya döküp (çok az ama) silmiştim bişey olmadı

eğer pinlere gelmezse sorun yok

Arkadaşlar yeni soğutucu takıcam videolsrda takmadan önce işlemcinizi silip yeni termal macun sürün diyor ama gösteröiyolar nasıl sildiklerini yanlış bir şey yaparım diye çekiniyorum ıslak mendille filan mı silicem ? Sıkıntı olur mu
Eski macunu peçeteyle silip yeniden macun sürüceksin.

bir peçeteye çok çok az bir kolonya döküp silebilirsiniz termal macunu. yada GiDiN kaAZIyIN mACUnU

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,784
Üyeler
195,458
Son üye
UğucCan
Geri