Reisim paranı biriktir sen.Şuan alma virüs var zaten.Paranı yemeğe ilaca ver.Yeni sistem toplasam idarelik kaça patlar oyun oynatsin yeter
Reisim paranı biriktir sen.Şuan alma virüs var zaten.Paranı yemeğe ilaca ver.Yeni sistem toplasam idarelik kaça patlar oyun oynatsin yeter
Ben şuan patlıyorum sinirden.
Çok anlamıyorum pcdenŞu ryzen diyenlere sinir oldum cidden adamda LGA775 var azıcık araştırın. Eğer microcode biliyorsan xeon x5460 alabilirsin eğer uğraşamam dersen intel core2quad q9650 alabilirsin en iyi işlemciler bunlardır LGA775 çipset için
B450 anakarta uyar.Islemcime uyar değil mi
Yav adam LGA775 diyor ya LGA775 çipseti araştırsanız azıcık.Bütçen iyi ise ryzen7 3700x alabilir eğer daha ucuz bir şey istersen ryzen 5 3600 alabilirsin))
Teşekkür ederimB450 anakarta uyar.
Şimdi reisim anakartların ve işlemcilerin çipsetleri vardır.Çipsetleri uyumlu olan parçaları takabilirsin.Mesela kare boşluğun içinden yuvarlak geçiremezsin.O anakarta ryzen takamazsın.Çok anlamıyorum pcden
Yazdım anakartım yine yazayım "P5g41t mlx"kankam her islemci her anakart la olmaz senin anakartın ne acaba
Ryzen işlemciler b450 anakarta uyar yani.Teşekkür ederim
Sen işlemci olarak q9650 al benim dediğim uğraşmassın 200tl gibi bir fiyatı var internette çok güzel performans alırsın eğer 600tl falan bütçen varsa yanına birde ekran kartı 750ti bence güzel olur sadece işlemci alabiliyorsan işlemci al ama.Çok anlamıyorum pcden
Tamam baskanim teşekkür ederimŞimdi reisim anakartların ve işlemcilerin çipsetleri vardır.Çipsetleri uyumlu olan parçaları takabilirsin.Mesela kare boşluğun içinden yuvarlak geçiremezsin.O anakarta ryzen takamazsın.
bakmadım ki askfapkofsapokfosapkfYav adam LGA775 diyor ya LGA775 çipseti araştırsanız azıcık.