Neler Yeni

Öneri İşlemci önerisi alabilir miyim?

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?

NightWish2434

80+ Silver
merhaba arkadaşlar dün

Gigabayt 3060 Eagle ekran kartı aldım vatandan .

bende amd ryzen 5 3500 var sanki bazı oyunlarda darboğaz yapıyor gibi hissetim bu yüzden işlemci almaya karar verdim ne önerirsiniz?

NOT: AMD İSTİYORUM
bütçe?

Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
burak gümrükçü
max 3k
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemciden memnunum. Ultra ayarlarda çoğunlukla hiç darboğazsız %99 ekran kartı kullanımı görüyorum. Ama Cyberpunkda mesela DLSS açınca darboğazdan dolayı FPS artmadı. Ayarı medium yapınca da aynı şekilde ekran kartının yüzdesi düştüğü için FPS artmadı. Ultrada 70 FPS ise medium 75 FPS veriyor yani. Öyle bir darboğaz söz konusu.
bende amd ryzen 5 3500 var pubgde oyun başında darboğaz yaptı yani şöyle söylim 2de bir takıldı sonra oyun ilerledikçe darboğaz geçti öyle bir darboğzdan bahsediyorum takılma var mı

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,817
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
bende amd ryzen 5 3500 var pubgde oyun başında darboğaz yaptı yani şöyle söylim 2de bir takıldı sonra oyun ilerledikçe darboğaz geçti öyle bir darboğzdan bahsediyorum takılma var mı
Takılma kasma darboğazdan dolayı olmaz. Yeterli FPS göremediğinde olur. Bende takılma yok. Senin işlemciden dolayı FPS daha fazla düşüyordur elbette.

Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
burak gümrükçü
Takılma kasma darboğazdan dolayı olmaz. Yeterli FPS göremediğinde olur. Bende takılma yok. Senin işlemciden dolayı FPS daha fazla düşüyordur elbette.
anlık takılma ama hocam önceden yoktu böyle bir şey yeni ekran kartını takınca oldu bence işlemci tam desteklemiyor ekran kartını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,220
Üyeler
165,782
Son üye
safkanx
Top Bottom