İşlemci overclock yardımı

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Reaksiyon skoru
28,618
Merhaba, Gigabyte B450M H anakartım var Ryzen 5 3600 u stok soğutucuyla 4.2 GHz 1.1 voltaj ile denemek istiyorum 2020 model mi onu da bilmiyorum ama denemek istiyorum stok soğutucuyla denecek bir şey mi? Öyleyse Bios da ne yapmam gerek? Teşekkürler

Merhaba, Gigabyte B450M H anakartım var Ryzen 5 3600 u stok soğutucuyla 4.2 GHz 1.1 voltaj ile denemek istiyorum 2020 model mi onu da bilmiyorum ama denemek istiyorum stok soğutucuyla denecek bir şey mi? Öyleyse Bios da ne yapmam gerek? Teşekkürler
Hocam stok soğutucu ile overclock önermem.

istediğin kadar iyi silikonlu olsun stok soğutucu ile oyunda 80 derece altı kalırsa şükret soğutucu almadan overclok işine girme

Zaten stok sogutucu zor sogutyor. Bence hic deneme.

En azından 4.0 GHz denesem? Şuan CPB kapalı 3.6 da kullanıyorum 4.2 de 90 dereceye çıkıyor
Hocam insanlar ısınmasın diye 3.6 sabitliyor cbp kapatıp bence hiç denemeyin.

normal frekansında bile doğru dürüst yetemiyor stok fan.
Peki şöyle denesem? Kasanın yan panelini çıkarınca 3.6 GHz de oyun oynarken maximum 60 derece görüyor yan panel açıkken Overclock denesem?

Az para birliktir paran yoksa birtane güzel soğutma al veya sıvı soğutma onu araştır al

Geri