Neler Yeni

Yardım İŞLEMCİ PİN YAMULMAMASI İÇİN BU KARGOLAMA İYİ MİDİR?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Arkadaşlar şu konu benim önceki konum burdan https://donanimarsivi.com/forum/konu/amd-ryzen-5-3600-pin-yamulmasi.185284/ detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz buda şimdiki konu kargolama yeterli midir garantiye gidecek ürün yurtiçi kargo ile. Reklam yapmayı da unutmadım tabikide hemen yazdım donanım arşivi diye kargonun üzerine @Abdullah Hacıgül .. İyi forumlar mesajlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Kardeşim işlemçi kutusu var ona koyman gerek dış hasar kapatman için birde daha önce konuya baktım kendin düzeltebilirdin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim işlemçi kutusu var ona koyman gerek dış hasar kapatman için birde daha önce konuya baktım kendin düzeltebilirdin
Ve garanti dışı işlemçi

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berkay Davas
Hem plastiğe hem patlayan koruyucu poşete içine de ben önleyici kum gibi bir şey vardı ondanda koyum hocam.

Benim elim çok sakar güvenemiyorum 6 yıllık biriktirdiğim para sonucu bütün parçaları aldım daha MONTAJ bile etmedim çok heyecanlıyım umarım olur. :)
Sen onu yanlışlıkla birinin kafasına düşürme. Mazallah hastanelik olur :D

PinsizAMD

80+ Bronze

Ve garanti dışı işlemçi
Teşekkür ederim abi birde işlemci plastik kabı var altı boş ona koydum sağ tarafta işlemci gözüküyor mesajın için teşekkür ederim mesela şimdi işlemci bu olaydan dolayı mı garanti dışı yoksa mesela mavi ekran verdi o zaman garantiye yollayabilir miyim?

Garanti ne dedi?
Dediki ben değişim için hepsibirada.com ile iletişime geçtim bana garanti'den garantiye uygun mu diye yani bir fiş gibi bir şey istediler Garanti raporu gibi aynı ondan sonra Garanti bu gelip görmemiz lazım dedi ve garanti kapsamında değil dedi galiba.

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Teşekkür ederim abi birde işlemci plastik kabı var altı boş ona koydum sağ tarafta işlemci gözüküyor mesajın için teşekkür ederim mesela şimdi işlemci bu olaydan dolayı mı garanti dışı yoksa mesela mavi ekran verdi o zaman garantiye yollayabilir miyim?

Dediki ben değişim için hepsibirada.com ile iletişime geçtim bana garanti'den garantiye uygun mu diye yani bir fiş gibi bir şey istediler Garanti raporu gibi aynı ondan sonra Garanti bu gelip görmemiz lazım dedi ve garanti kapsamında değil dedi galiba.
Kardeşim şöyle yap eğer göndermediysen pinleri düzelt öyle gönder yoksa bir işlem yapmazlar garantide

PinsizAMD

80+ Bronze
Kardeşim şöyle yap eğer göndermediysen pinleri düzelt öyle gönder yoksa bir işlem yapmazlar garantide
Elim çok sakar benden 25 dolar istediler mecbur buldular tabi bam bam bide KDV dahil değil dedi. :(

Salim5820

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Salim budak
SİZE YAMUK ŞEKİLDEMİ GELDİ

PinsizAMD

80+ Bronze

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Abdullah abi sağolsun bi video yapsa bu konu ile ilgili işlemci pini tamiri diye bütün arkadaşlar yararlansa iyi olurdu @Abdullah Hacıgül .

Bana telefonda sert sert konuştu bende strafor ve patlayan hava poşeti ile 40 kere sardım.
Oraya hareket sensörlü bomba koysan patlama hey maaşallah böyle koruma beyaz sarayda yok.

PinsizAMD

80+ Bronze
SİZE YAMUK ŞEKİLDEMİ GELDİ
Evet 2 3 tanesi köşelerde başka bir arkadaş ınkide yamuk gelmiş yazdım onaylamadi hepsi burada 2 mizinde pinleri aynı yerleri yamulmuş ben birde elimden masaya düşürdüm bel hizasından üzerinden Çalışır mı?

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Teşekkür ederim abi birde benden mail istediler eğer yapılamaz ise sorumluluk bendeymiş diye ? Ne yapmam lazım.
Yapılır basit bir şey kardeşim öyle bütün pinler gitmemiş benim işlemçi daha kötü olmuştu amd işlemçileri dikkatli çıkartmak gerek

phestopick

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
salih
benım ki de yamuldu ama yınede taktım ve çalıştı

Top Bottom