Sistemimi yeni toplamıştım işlemci falan hepsi yeniydi ama yamulttuk işte yaptık bi cahillik . Cs go'da fps artışını görmek muazzam bişey...İşlemciyi takarken csgoda atacağın 360ları mı düşündün? İşlemciyi ters döndürsek bu kadar olur.
İşlemciye mi bilgisayarcıya mı ?Sevindim kaç para ödediniz?
bilgisayarcı.Sistemimi yeni toplamıştım işlemci falan hepsi yeniydi ama yamulttuk işte yaptık bi cahillik . Cs go'da fps artışını görmek muazzam bişey...
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemciye mi bilgisayarcıya mı ?
Bilgisayar kurulumu ile beraber toplam 300 TL ödedim dostum. Yeni işlemci almak yerine böyle yapmak daha mantıklı.bilgisayarcı.
Bilgisayar kurulumu ile 300 tl dostum. Teşekkür ederimgeçmiş olsun.
tamirat maliyeti ne oldu, yapan kişinin de ellerine sağlık gerçekten.
Valla o kadar mutluyum ki anlatamam. Daha da bilgisayara dokunmam artıkBir dahakine Ryzen yazısı slota denk dışarıdan bakınca sarı gözükmesi lazım gelsin sonra üstüne soğutucuyu montajla. Bak hata yapmışsın. (!)
Bence dediğimi yapma zaten. Pinler dümdüz olur yoksa.Bilgisayar kurulumu ile beraber toplam 300 TL ödedim dostum. Yeni işlemci almak yerine böyle yapmak daha mantıklı.
Bilgisayar kurulumu ile 300 TL dostum. Teşekkür ederim
Valla o kadar mutluyum ki anlatamam. Daha da bilgisayara dokunmam artık
Kurulum 50-100 desek 200?Ama işlemci hayata geri döndü.Bilgisayar kurulumu ile beraber toplam 300 TL ödedim dostum. Yeni işlemci almak yerine böyle yapmak daha mantıklı.
Bilgisayar kurulumu ile 300 TL dostum. Teşekkür ederim
Valla o kadar mutluyum ki anlatamam. Daha da bilgisayara dokunmam artık
Aynen dostum öyle de diyebiliriz. İşlemci fiyatlarına göre oldukça uygun diye düşünüyorum.Kurulum 50-100 desek 200?Ama işlemci hayata geri döndü.