Öneri İşlemci-RAM Sorunu

Beyler bişey sorcam corsair vengeance lpx olmayaninda sorun var mı?

Son düzenleme:
Hacı bende az kala o rami alıyodum gruptakilerin tavsiyesiyle bi overclockçu arkadaşa sordum 5 gün bekledim ama değmiş demekki. O rami almayın D41 alın dedi
Post automatically merged:

evt

açınca reset atıyo da şimdi baktık anakart geilde 2133 mhz fazlası desteklemiyomuş :(
Şey sorcam bide hacı ne zaman aldın sistemi kaç günde geldi ? Herhangi bir sorun yaşadın mı ? Kargo vs. Nasıldı ? Bide tam özelliklerini yazar mısın sistemin ?

Oc yapılmaması mı sorun lpx ram'in ? 3200mhz sorunsuz bir şekilde çalışıyor b450 tomahawk max ile.

Hacı bende az kala o rami alıyodum gruptakilerin tavsiyesiyle bi overclockçu arkadaşa sordum 5 gün bekledim ama değmiş demekki. O rami almayın D41 alın dedi

Şey sorcam bide hacı ne zaman aldın sistemi kaç günde geldi ? Herhangi bir sorun yaşadın mı ? Kargo vs. Nasıldı ? Bide tam özelliklerini yazar mısın sistemin ?
tam özellikleri imzamda var telefondan masaüstü site açıp bakabilirsin. kargo sürüyo yoğunluktan dolayı baya. ben 8 iş günü bekledim

İade hakkını kullan?
tek başına almadım hazır sistemle geldi bi de 2 günlük sistem daha hiç iade uğraşasım yok kargoyla çok uğraştım zaten
hem 2133 ün de oyunda aman aman bir sorun yapacağını düşünmüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,999
Üyeler
191,022
Son üye
Korkmaz49
Geri