evtTeknobiyotik 2080s sistemi mi aldın hacı ?
açınca reset atıyo da şimdi baktık anakart geilde 2133 mhz fazlası desteklemiyomuşGEIL nasıl 2133 den yukarı çıkmıyor? XMP açtığınıza emin misiniz?
Hacı bende az kala o rami alıyodum gruptakilerin tavsiyesiyle bi overclockçu arkadaşa sordum 5 gün bekledim ama değmiş demekki. O rami almayın D41 alın dedi
Şey sorcam bide hacı ne zaman aldın sistemi kaç günde geldi ? Herhangi bir sorun yaşadın mı ? Kargo vs. Nasıldı ? Bide tam özelliklerini yazar mısın sistemin ?evt
Mesaj otomatik birleştirildi:
açınca reset atıyo da şimdi baktık anakart geilde 2133 mhz fazlası desteklemiyomuş
tam özellikleri imzamda var telefondan masaüstü site açıp bakabilirsin. kargo sürüyo yoğunluktan dolayı baya. ben 8 iş günü bekledimHacı bende az kala o rami alıyodum gruptakilerin tavsiyesiyle bi overclockçu arkadaşa sordum 5 gün bekledim ama değmiş demekki. O rami almayın D41 alın dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şey sorcam bide hacı ne zaman aldın sistemi kaç günde geldi ? Herhangi bir sorun yaşadın mı ? Kargo vs. Nasıldı ? Bide tam özelliklerini yazar mısın sistemin ?
Wraith spire ile o işlemci ısınmıyor mu?tam özellikleri imzamda var telefondan masaüstü site açıp bakabilirsin. kargo sürüyo yoğunluktan dolayı baya. ben 8 iş günü bekledim
tek başına almadım hazır sistemle geldi bi de 2 günlük sistem daha hiç iade uğraşasım yok kargoyla çok uğraştım zatenİade hakkını kullan?