Öneri İşlemci-RAM Sorunu

Beyler bişey sorcam corsair vengeance lpx olmayaninda sorun var mı?

Son düzenleme:
Hacı bende az kala o rami alıyodum gruptakilerin tavsiyesiyle bi overclockçu arkadaşa sordum 5 gün bekledim ama değmiş demekki. O rami almayın D41 alın dedi
Post automatically merged:

evt

açınca reset atıyo da şimdi baktık anakart geilde 2133 mhz fazlası desteklemiyomuş :(
Şey sorcam bide hacı ne zaman aldın sistemi kaç günde geldi ? Herhangi bir sorun yaşadın mı ? Kargo vs. Nasıldı ? Bide tam özelliklerini yazar mısın sistemin ?

Oc yapılmaması mı sorun lpx ram'in ? 3200mhz sorunsuz bir şekilde çalışıyor b450 tomahawk max ile.

Hacı bende az kala o rami alıyodum gruptakilerin tavsiyesiyle bi overclockçu arkadaşa sordum 5 gün bekledim ama değmiş demekki. O rami almayın D41 alın dedi

Şey sorcam bide hacı ne zaman aldın sistemi kaç günde geldi ? Herhangi bir sorun yaşadın mı ? Kargo vs. Nasıldı ? Bide tam özelliklerini yazar mısın sistemin ?
tam özellikleri imzamda var telefondan masaüstü site açıp bakabilirsin. kargo sürüyo yoğunluktan dolayı baya. ben 8 iş günü bekledim

İade hakkını kullan?
tek başına almadım hazır sistemle geldi bi de 2 günlük sistem daha hiç iade uğraşasım yok kargoyla çok uğraştım zaten
hem 2133 ün de oyunda aman aman bir sorun yapacağını düşünmüyorum

Geri