Neler Yeni

İşlemci satarken faturayı komple vermem mi lazım?

real1ty

80+ Bronze
Bilgisayarı komple tek parça olarak aldım. Faturada ram, işlemci, anakart vs. tek tek yazıyor. E-fatura elimde mevcut, işlemciyi sattıgım kisiye whatsapp'tan e-faturayı yollasam garantiden yararlanabilir degil mi? Ve benim başıma bir şey gelir mi? Adres falan yazıyor, tek işlemcinin faturasını cıkartma sansım yok mu? Yardımcı olur musunuz.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,061
İsim
göksel yurtcan
Bilgisayarı komple tek parça olarak aldım. Faturada ram, işlemci, anakart vs. tek tek yazıyor. E-fatura elimde mevcut, işlemciyi sattıgım kisiye whatsapp'tan e-faturayı yollasam garantiden yararlanabilir degil mi? Ve benim başıma bir şey gelir mi? Adres falan yazıyor, tek işlemcinin faturasını cıkartma sansım yok mu? Yardımcı olur musunuz.
evet çıkdısını alınsa yararlanır

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
E faturadan yazdırıp faydalanabilir karşınızdaki iyi biri ise adresiniz sorun yaratmayacaktır.

real1ty

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantili 2. el parça satarken komple fatura mı verilir? Herkes böyle mi yapar?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,753
Üyeler
167,714
Son üye
mchdsbh
Top Bottom