Neler Yeni

İşlemci sattım ama alıcı daha fazla ödemek istiyor ?

Voidnyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Ali nyx
2 gün önce r3 1200 sattım, sıkıntısızdı yanında r5 5600 mpk ile gelen fanı verdim. Az önce alıcı yazdı "kardeşim işlemci çalışıyor sıkıntı yok bana bi hesap no falan atabilirsen bi 200 tl daha yollayayım sana fiyat çok ucuz olmuş" dedi.

işlemci sağlıklıydı, bir sorunu yoktu yani kin gütme vs. olmasına imkan yok. Bu işin altında başka bir şey olabilir mi ?

biraz ucuza sattım elden hızlı çıksın diye ama ucuz olsa bile hani satın aldıktan sonra para vermek istemek garip geldi, bir bilgisi veya deneyimi olan var mı ? aklıma bir şey de gelmiyor pek

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Sezer Garip
Bunun altında çok şüphelenecek bir şey sezmedim
Ödediği miktarın az geldiğini düşünmüş ve vicdanını rahatlamak için böyle bir şey düşünmüş olabilir
İçinde bir kuşku vs varsa, reis 200 tl sende kalsın lafı olmaz dersin yoluna bakarsın

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
2 gün önce r3 1200 sattım, sıkıntısızdı yanında r5 5600 mpk ile gelen fanı verdim. Az önce alıcı yazdı "kardeşim işlemci çalışıyor sıkıntı yok bana bi hesap no falan atabilirsen bi 200 tl daha yollayayım sana fiyat çok ucuz olmuş" dedi.

işlemci sağlıklıydı, bir sorunu yoktu yani kin gütme vs. olmasına imkan yok. Bu işin altında başka bir şey olabilir mi ?

biraz ucuza sattım elden hızlı çıksın diye ama ucuz olsa bile hani satın aldıktan sonra para vermek istemek garip geldi, bir bilgisi veya deneyimi olan var mı ? aklıma bir şey de gelmiyor pek
böyle çok yapmıslığım vardı. bence şüphelenecek bir şey yok.

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Erdem

Sanal karta atsın parayı sonra ana hesbaına atarsın şüpheleniyor san

Top Bottom