İşlemci seri numarası hakkında bilgisi olan var mıdır?

zeken

80+
Reaksiyon skoru
47
Arkadaşlar merhaba topladıgım sistemde ufak bir sorun yaşandığı için montajı farklı bir yerde sonlandırdılar.

Aslında guveniyorum ama kafama takılan bir soru var işlemci üzerinde yer alan seri numaralarını kaydetmemiştim.

İşlemci kutusunda yer alan product number işlemci üzerindede yazıyor mudur ? sistemdeki işlemcinin kendi işlemcim olup olmadığını nasıl teyit edebilirim?

Arkadaşlar merhaba topladıgım sistemde ufak bir sorun yaşandığı için montajı farklı bir yerde sonlandırdılar.

Aslında guveniyorum ama kafama takılan bir soru var işlemci üzerinde yer alan seri numaralarını kaydetmemiştim.

İşlemci kutusunda yer alan product number işlemci üzerindede yazıyor mudur ? sistemdeki işlemcinin kendi işlemcim olup olmadığını nasıl teyit edebilirim?
CPU-Z programından bakabilirsin işlemcin ile ilgili özelliklere. Sana vaad edilen işlemci ile oradan karşılaştırma yapabilirsin.

CPU-Z programından bakabilirsin işlemcin ile ilgili özelliklere. Sana vaad edilen işlemci ile oradan karşılaştırma yapabilirsin.
Kanka zaten modelde sorun yok ama demek istediğim sıfır bir 10700k yerine baska bir 10700k takılmış olabilir mi?

Bu kısmı nasıl kontrol edebilirim?

Kanka zaten modelde sorun yok ama demek istediğim sıfır bir 10700k yerine baska bir 10700k takılmış olabilir mi?

Bu kısmı nasıl kontrol edebilirim?
Orijinal kutunun üstünde ki numaralar olmadan zor herhalde ya.

Orijinal kutunun üstünde ki numaralar olmadan zor herhalde ya.
Orjinal kutunun üzerinde yer alan product number elımde mevcut
ortalam 1 ay sonra macun değişiminde işlemcinin üstünde bende yer alan product number yazıyorsa eşleştirme yapabilirim?

Orjinal kutunun üzerinde yer alan product number elımde mevcut
ortalam 1 ay sonra macun değişiminde işlemcinin üstünde bende yer alan product number yazıyorsa eşleştirme yapabilirim?
Evet yaparsın tabi kide.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşlemcinin üzerinde seri numara gibi kutu da olan numara yazar zaten.

Evet yaparsın tabi kide.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşlemcinin üzerinde seri numara gibi kutu da olan numara yazar zaten.
hocam konuyla alakasız kusura bakmayın ama o ekran kartını nasıl soğutuyorusunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,819
Üyeler
192,515
Son üye
eminbaba71
Geri