Yardım İşlemci sıcaklığı 83 derece fazla mı?

Ya gözünüzü seveyim saçmalamayın, 65w tdp'ye sahip işlemci 7600. Senin soğutucuyu bilmiyorum ama bırakın phantom spirit peerless asasini, Assassin king bile buz gibi soğutur o işlemciyi, ki soğutuyor. 7500f+Assassin king var bende de. En ağır oyunlarda 60 derece. Senin soğutucun yamulmuş. Yeni bir soğutucu al 900₺'ye tamam.

Yok biri Phantom Spirit ile 85 dereceleri görüyormuş, yok diğeri termal macun değiştirirsen 5 derece düşermiş. Adamın soğutucusu yamuk, ne termal macunu.
Birileri şunlara dur demeli. 65W işlemcinin içinden geçer phantom spirit. Sen monte edememişsin, gidip sıvı soğutma almışsın. Yapma,gerek yok, adamı yanlış yönlendirme.
şu isyanı çok edesim geliyor ama değmez diyip sakinleşiyorum. forum kitlesinde aşırı bir düşüş var bişe bilmeyen elemanlar gelmiş macun diyor soğutucu yetmez diyor :D ağzına sağlık.

şu isyanı çok edesim geliyor ama değmez diyip sakinleşiyorum. forum kitlesinde aşırı bir düşüş var bişe bilmeyen elemanlar gelmiş macun diyor soğutucu yetmez diyor :D ağzına sağlık.
İnan ben de 10 konuda kendimi tutuyorum, 11incide patlıyorum artık dayanamıyorum. Yazıp yazıp sildiğim çok oluyor.
Ama ne diyeyim, adam 1 konu açıyor, aslında problemi belli, soğutucunun bakır boruları yamulmuş muhtemelen montaj yaparken ve işlemcisine oturmuyor.
Biri diyor phantom spirit soğutamadı 360mm soğutmaya geçtim. 65w işlemciyi phantom spirit soğutamamış. Nasıl bir işlemciyse.
Biri diyor bu sıcaklıklar normal termal macun değiş.
Delirmemek elde değil.

İnan ben de 10 konuda kendimi tutuyorum, 11incide patlıyorum artık dayanamıyorum. Yazıp yazıp sildiğim çok oluyor.
Ama ne diyeyim, adam 1 konu açıyor, aslında problemi belli, soğutucunun bakır boruları yamulmuş muhtemelen montaj yaparken ve işlemcisine oturmuyor.
Biri diyor phantom spirit soğutamadı 360mm soğutmaya geçtim. 65w işlemciyi phantom spirit soğutamamış. Nasıl bir işlemciyse.
Biri diyor bu sıcaklıklar normal termal macun değiş.
Delirmemek elde değil.
Kulaktan dolma bilgileri sorgulamayan, her duyduğu kelimeyi gerçekmiş gibi kafasında kuran, büyük bir kesim var forumda, herkesi kendileri gibi varsayıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,652
Üyeler
185,143
Son üye
Baturalp..
Geri