İşlemci sıcaklığı çok fazla

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar MSI cyborg A15v13 modeli laptop var rtx4050 i5 13420h işlemcili servis bakımı yapılmasına rağmen bannerlord da genel olarak yüksek ayarlarda soğutucu fan olmasına rağmen savaşlarda 90 92 leri görüyor ara ara ekran kartım 70-72 de sabitken işlemcim bu şekilde bu son zamanlarda böyle bakıma gitmesine rağmen düzelmedi daha önce böyle değildi ne yapmam gerek msı Türkiye bunun normal sorun teşkil etmediğini söyledi

ortam nasıl klimalı mı işlemci kullanımı %kaç

Ortam 28 32 civarıdır işlemci kullanımını izlemedim servis bakım yaptı hala aynı diye aradım ama normal sorun olursa kullanıcı hatası değil diyor
fanlar çok kafa ütülemiyorsa sorun etmelik bir şey yok. zaten bir laptoptan hem 50-60 derecelerde serin çalışması hemde sessiz olması beklenemez. ya sessiz olup 90-100 derece çalışacak ya da uçak motoru gibi ses duyacaksin ama 60-70 derecelerde gezecek laptopun. ha eğer hem sesli çalışıyor hemde 90 derece ise o zaman geçmiş olsun, kulaklık falan takıp kullanın

eğer kullanım %100 ken 90 dereceleri görüyorsa bu yaz ayında normaldir ama kullanım düşükse ve bu sıcaklılara çıkıyorsa anormaldir

Arkadaşlar MSI cyborg A15v13 modeli laptop var rtx4050 i5 13420h işlemcili servis bakımı yapılmasına rağmen bannerlord da genel olarak yüksek ayarlarda soğutucu fan olmasına rağmen savaşlarda 90 92 leri görüyor ara ara ekran kartım 70-72 de sabitken işlemcim bu şekilde bu son zamanlarda böyle bakıma gitmesine rağmen düzelmedi daha önce böyle değildi ne yapmam gerek msı Türkiye bunun normal sorun teşkil etmediğini söyledi
Kronik sorunlu olabilir Casper excalibur olan arkadaşımda da aynı sorun vardı o kronik demişti

Geri