snowfoxstache
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,035
ekran kartım genelde sabit 60-70 arası oyuna göre değişiyor ama işlemci bi 60 olup bi 80 oluyor kullanım anlık arttığı için mi oluyor nöyle?
evet kullanım arttığı için oluyor 80 in üzerine çıkmıyorsa ve boşta dalgalanmıyorsa sıkıntı yokekran kartım genelde sabit 60-70 arası oyuna göre değişiyor ama işlemci bi 60 olup bi 80 oluyor kullanım anlık arttığı için mi oluyor nöyle?
İşlemciniz neekran kartım genelde sabit 60-70 arası oyuna göre değişiyor ama işlemci bi 60 olup bi 80 oluyor kullanım anlık arttığı için mi oluyor nöyle?
9300Hİşlemciniz ne
frekans 4 ten 3.50 lere düşüyor o da hep dalgalı ama sıcaklık dalgalı diye frekans ta dalgalıdır diye düşünüyorumFPS drop oluyor mu yada işlemci frekansı birden artıp azalıyor mu?
hocam laptop olduğu için voltaj ilerine girmiyorum zaten biostan ayarlanmıyor voltajı sanırım laptopta.İşlemci voltajıyla alakalı olabilir(frekans da olabilir). Bende R5 3600 var, bi 1.1V bi 1.4 allah ne verdiyse. Bazen bakıyorum 59-60 bazen anlık 75 sıçrıyor
en kötü sağ alttaki pil simgesine tıklayıp sağa çekebilirsinhocam laptop olduğu için voltaj ilerine girmiyorum zaten biostan ayarlanmıyor voltajı sanırım laptopta.
Benim de işlemcim stok. HWmonitör indirip bakın derim.hocam laptop olduğu için voltaj ilerine girmiyorum zaten biostan ayarlanmıyor voltajı sanırım laptopta.
anlamadımen kötü sağ alttaki pil simgesine tıklayıp sağa çekebilirsin
masaüstünde sağ altta pil göstergesi olması lazımanlamadım
var da ona ne yapmam lazım onu anlamadımmasaüstünde sağ altta pil göstergesi olması lazım
Laptop/Masaüstü? Laptop ise değerler ideal, masaüstü ise fanının tam oturup oturmadığını kontrol et ve PC alalı çok oluyorsa termal macunu yenile.ekran kartım genelde sabit 60-70 arası oyuna göre değişiyor ama işlemci bi 60 olup bi 80 oluyor kullanım anlık arttığı için mi oluyor nöyle?