Neler Yeni

Yardım İşlemci Sıcaklığı Problemi

caniruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak kurt
YouTube üzerinden biosa nasıl girilir fan devri yükseltme gibi şeyler yazarsan daha yardımcı olur sana bu yöntemi de denersin

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Sercan Güre
YouTube üzerinden biosa nasıl girilir fan devri yükseltme gibi şeyler yazarsan daha yardımcı olur sana bu yöntemi de denersin
hocam peki geçen hafta 55 60 alıyordum bu hafta 65 70 arası hep neden böyle fikriniz var mı

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Sercan Güre
yardımcı olabilecek var mı

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Sercan Güre
Yokmu arkadaşlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

bios sürümüm 18.11 de eski mi bu acaba biosu güncellemem mi gerek

Son düzenleme:

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Erdem
Yokmu arkadaşlar

bios sürümüm 18.11 de eski mi bu acaba biosu güncellemem mi gerek
BIOS'u güncelleyebilirsin bende de aynı işlemci ve soğutucu var açıkçası sorunu çözecek kadar bilgim yok o yüzden seni yanlış yönlendirmek istemiyorum. Bir kere o attığın ss normal yani soğutucun çalışıyor, oyunu açtıktan sonra fan sesinde artış oluyor mu hiç ? Sanırım fan devrin sabit kalıyor. Bir haftada 10 derece arttı diyorsun adamlar sıcaklık normal cart curt diyor da 1 hafta da 10 derece artması normal filan değil termal macun daha çok yeni senin fan hızınla alakalı bir durum var gibi duruyor.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Sercan Güre
BIOS'u güncelleyebilirsin ben de aynı işlemci ve soğutucu var açıkçası sorunu çözecek kadar bilgim yok o yüzden seni yanlış yönlendirmek istemiyorum. Bir kere o attığın ss normal yani soğutucun çalışıyor, oyunu açtıktan sonra fan sesinde artış oluyor mu hiç ? Sanırım fan devrin sabit kalıyor. Bir haftada 10 derece arttı diyorsun adamlar sıcaklık normal cart curt diyor da 1 hafta da 10 derece artması normal filan değil termal macun daha çok yeni senin fan hızınla alakalı bir durum var gibi duruyor.
hocam fandan kastınız bu öndeki fanlar değil mi içindeki soğutucuya takılan fanlar değil sessiz çalışıyor bilgisayar valla oyundayken de

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Erdem
hocam fandan kastınız bu öndeki fanlar değil mi içindeki soğutucuya takılan fanlar değil sessiz çalışıyor bilgisayar valla oyundayken de
Yok kral senin işlemci soğutucusuna taktığın fan, peerless assassin'i diyorum. Ben oyun oynarken belli bir süre sonra fan hızı artıyor o sesi %100 duyarsın hissedersin sen de böyle olmuyor mu?

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Sercan Güre
Yok kral senin işlemci soğutucusuna taktığın fan, peerless assassin'i diyorum. Ben oyun oynarken belli bir süre sonra fan hızı artıyor o sesi %100 duyarsın hissedersin sen de böyle olmuyor mu?
yok hocam ben sadece ön fanları duyuyorum onlarda şunlar

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Hit: 22

VieuX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Birkan ŞAHİN
küçük oynamalar mevcut oda sıcaklığı farkından bile olabilir, aynı sistem yaz aylarında farklı kış aylarında farklı sıcaklık değerlerine ulaşabilir. oda sıcaklığı yükseldiğinden işlemci sıcaklığı da yükselmiş olabilir. cs2 optimizasyon olarak berbat zaten onun bile etkisi olabilir

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Sercan Güre
küçük oynamalar mevcut oda sıcaklığı farkından bile olabilir, aynı sistem yaz aylarında farklı kış aylarında farklı sıcaklık değerlerine ulaşabilir. oda sıcaklığı yükseldiğinden işlemci sıcaklığı da yükselmiş olabilir. cs2 optimizasyon olarak berbat zaten onun bile etkisi olabilir
soğutucunun fanına baktım yavaş şekilde ortadaki şeyi dönüyor ama çalışmıyor gibi geldi bana

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,705
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Odan hamam gibiyse ısınır normal benim odam hamam gibi mesela sistem normalde 50-60 la çalışacağına 70-75 le çalışıyor.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Erdem
yok hocam ben sadece ön fanları duyuyorum onlarda şunlar
Önemli olan işlemcinin soğutucu fanı senin işlemci sıcaklığını daha çok o etkiler. Ya buradan bilen adam bulacaksın ya da youtube vs araştırıp çözmen lazım. Bir haftada yaz gelmedi ya da termal macun eskimez 10 derece artış bana hiç normal gelmedi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Serde Demirci
Armoury Crate'den yapabilirsin fan hızı ayarını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,107
Üyeler