hocam peki geçen hafta 55 60 alıyordum bu hafta 65 70 arası hep neden böyle fikriniz var mıYouTube üzerinden biosa nasıl girilir fan devri yükseltme gibi şeyler yazarsan daha yardımcı olur sana bu yöntemi de denersin
BIOS'u güncelleyebilirsin bende de aynı işlemci ve soğutucu var açıkçası sorunu çözecek kadar bilgim yok o yüzden seni yanlış yönlendirmek istemiyorum. Bir kere o attığın ss normal yani soğutucun çalışıyor, oyunu açtıktan sonra fan sesinde artış oluyor mu hiç ? Sanırım fan devrin sabit kalıyor. Bir haftada 10 derece arttı diyorsun adamlar sıcaklık normal cart curt diyor da 1 hafta da 10 derece artması normal filan değil termal macun daha çok yeni senin fan hızınla alakalı bir durum var gibi duruyor.Yokmu arkadaşlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
bios sürümüm 18.11 de eski mi bu acaba biosu güncellemem mi gerek
hocam fandan kastınız bu öndeki fanlar değil mi içindeki soğutucuya takılan fanlar değil sessiz çalışıyor bilgisayar valla oyundayken deBIOS'u güncelleyebilirsin ben de aynı işlemci ve soğutucu var açıkçası sorunu çözecek kadar bilgim yok o yüzden seni yanlış yönlendirmek istemiyorum. Bir kere o attığın ss normal yani soğutucun çalışıyor, oyunu açtıktan sonra fan sesinde artış oluyor mu hiç ? Sanırım fan devrin sabit kalıyor. Bir haftada 10 derece arttı diyorsun adamlar sıcaklık normal cart curt diyor da 1 hafta da 10 derece artması normal filan değil termal macun daha çok yeni senin fan hızınla alakalı bir durum var gibi duruyor.
Yok kral senin işlemci soğutucusuna taktığın fan, peerless assassin'i diyorum. Ben oyun oynarken belli bir süre sonra fan hızı artıyor o sesi %100 duyarsın hissedersin sen de böyle olmuyor mu?hocam fandan kastınız bu öndeki fanlar değil mi içindeki soğutucuya takılan fanlar değil sessiz çalışıyor bilgisayar valla oyundayken de
yok hocam ben sadece ön fanları duyuyorum onlarda şunlarYok kral senin işlemci soğutucusuna taktığın fan, peerless assassin'i diyorum. Ben oyun oynarken belli bir süre sonra fan hızı artıyor o sesi %100 duyarsın hissedersin sen de böyle olmuyor mu?
Yok kral senin işlemci soğutucusuna taktığın fan, peerless assassin'i diyorum. Ben oyun oynarken belli bir süre sonra fan hızı artıyor o sesi %100 duyarsın hissedersin sen de böyle olmuyor mu?
soğutucunun fanına baktım yavaş şekilde ortadaki şeyi dönüyor ama çalışmıyor gibi geldi banaküçük oynamalar mevcut oda sıcaklığı farkından bile olabilir, aynı sistem yaz aylarında farklı kış aylarında farklı sıcaklık değerlerine ulaşabilir. oda sıcaklığı yükseldiğinden işlemci sıcaklığı da yükselmiş olabilir. cs2 optimizasyon olarak berbat zaten onun bile etkisi olabilir
Önemli olan işlemcinin soğutucu fanı senin işlemci sıcaklığını daha çok o etkiler. Ya buradan bilen adam bulacaksın ya da youtube vs araştırıp çözmen lazım. Bir haftada yaz gelmedi ya da termal macun eskimez 10 derece artış bana hiç normal gelmedi.yok hocam ben sadece ön fanları duyuyorum onlarda şunlar
Mesaj otomatik birleştirildi: