Neler Yeni

Yardım İşlemci Sıcaklığı Problemi

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Sercan Güre
yukarıdaki arkadaşın attığı kasadaki soğutucu ile aynı mı duruyor şu an
benim ters mi takılmış hocam anlamadım bir de pbo açınca sıcaklık düşüyor mu ? benim auto diyor da hiç ayarlamadım

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Emre
benim ters mi takılmış hocam anlamadım bir de pbo açınca sıcaklık düşüyor mu ? benim auto diyor da hiç ayarlamadım
1733410186930.png
1733410228548.png

Bunu kast ediyorum ben

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Sercan Güre
oyunlar da cs2 de denedim grafik ayarları değişince sıcaklıkta değişiyor 70 i de gördüğü oluyor ama anlamadım normal mi değil mi anlayan biri yardımcı olabilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali İsmail ERARSLAN
Tamamen bilmediğimden soruyorum ve tahmin yürütüyorum şu attığın kasa fotoğrafında fanlar ters mi takılmış? İnternetten baktığımda bazı kişiler egzos çıkışına yakın olan fanı en öne takıyorlar. ve bana nedense onların yaptığı daha mantıklı geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sizin ramleri mi çalmışlar boş gözüküyor LNASDGNLSGDLN
yok hocam ya ddr5 yeni geçtim para kalmadı 8gb aldım ahahha

oyunlar da cs2 de denedim grafik ayarları değişince sıcaklıkta değişiyor 70 i de gördüğü oluyor ama anlamadım normal mi değil mi anlayan biri yardımcı olabilir mi
hocam öncelikle soğutucu montajı yanlış takan arkadşlar büyük ihtimalle ramlerin argb si gözüksün diye öyle montajlamış
size tavsiyem mx6 gibi bir macun alıp macunu yenileyin ya da soğutucunun kutusundan çıkan macun duruyor ise onuda kullanabilirsiniz
fanları çıkarın güzelce soğutucuyu sökün ardınan suyu sıkılmış bir ıslak mendil ile işlemci ve soğutucu yüzeyini güzelce temizleyin
sonra işlemcinin tam orta noktasına nohut tanesinden biraz daha küçük bir nokta şeklinde termal macunu sürün
Ardından soğutucu yüzeyinin jelatininin çıkarılmış olduğundan emin olun
ve soğutucuyu vidalama yerlerine tam denk gelecek şekilde güzelce oturtun ve vidaları sırası ile 1 er tur çevirerek sıkın (çok abartmadan sıkın güç uygulanacak yere geldiği zaman bırakın zaten ne demek istediğimi sıkarken anlarsınız)
Bu adımları uyguladıktan sonra yine cs2 testi yapın bir bakalım sıcaklıklara eğer tatmin olmassak size PBO ayar tavsiyesi yapacağım
Kolay Gelsin...

Son düzenleme:

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Sercan Güre
yok hocam ya ddr5 yeni geçtim para kalmadı 8gb aldım ahahha

hocam öncelikle soğutucu montajı yanlış takan arkadşlar büyük ihtimalle ramlerin argb si gözüksün diye öyle montajlamış
size tavsiyem mx6 gibi bir macun alıp macunu yenileyin ya da soğutucunun kutusundan çıkan macun duruyor ise onuda kullanabilirsiniz
fanları çıkarın güzelce soğutucuyu sökün ardınan suyu sıkılmış bir ıslak mendil ile işlemci ve soğutucu yüzeyini güzelce temizleyin
sonra işlemcinin tam orta noktasına nohut tanesinden biraz daha küçük bir nokta şeklinde termal macunu sürün
Ardından soğutucu yüzeyinin jelatininin çıkarılmış olduğundan emin olun
ve soğutucuyu vidalama yerlerine tam denk gelecek şekilde güzelce oturtun ve vidaları sırası ile 1 er tur çevirerek sıkın (çok abartmadan sıkın güç uygulanacak yere geldiği zaman bırakın zaten ne demek istediğimi sıkarken anlarsınız)
Bu adımları uyguladıktan sonra yine cs2 testi yapın bir bakalım sıcaklıklara eğer tatmin olmassak size PBO ayar tavsiyesi yapacağım
Kolay Gelsin...
soğutucu montajı kesin yanlış mı hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali İsmail ERARSLAN
soğutucu montajı kesin yanlış mı hocam
hocam 100 de 100 yamlış diyemeyiz ama fanlar orjinalde benim attığım fotodaki gibi olmalı ve buda yaklaşık 3-5 derece fark eder oda sıcaklığına bağlı olarak en azından ben kendi testlerimde böyle gördüm dediğim gibi az önce anlattıklarımı yapmanız sıcaklıklara etki edecektir
He birde size zahmet cinebench r23 indirip testleri paylaşırmısınız şuan

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Sercan Güre
hocam 100 de 100 yamlış diyemeyiz ama fanlar orjinalde benim attığım fotodaki gibi olmalı ve buda yaklaşık 3-5 derece fark eder oda sıcaklığına bağlı olarak en azından ben kendi testlerimde böyle gördüm dediğim gibi az önce anlattıklarımı yapmanız sıcaklıklara etki edecektir
hocam sistemi aldığım zaman 26 kasımda testi yapmıştım sıcaklık 71 dereceydi şimdi tekrardan mı yapayım
1733425867607.png

hocam fanı ram ile çakışmaması için de öyle koymuş olabilirler ya

1733427129043.png

hocam tekrardan yaptım sıcaklık 70 71 72 derecede gitti geldi puanı da 13240 oldu

Son düzenleme:
Top Bottom