PC yeniden başlatınca böyle sorunla karşılaştım daha sonra bir daha reset attım yine çıktı sonra kasa açıp r5 3600 stok fan kontrol ettim, fan sımsıkı şekilde oturmuşOyunda cpu böyle gözüküyor msi kendi uygulamasında böyle? Anlamadım niye böyle?
oyun oynarken sıcaklık yükseliyor aynı andaysa sorun var
oyunda 93 derece gösteriyor burada 66 67 geziniyor .dOyundan çıkınca arka plana gisiyor ve sistem rahatlıyor
R5 3600ilk attgın fotoda ekran kartının sıcaklıgı ıkıncı fotoda ıkısının de sıcaklıgı gozukuyor overlock yaptıgınız mı kasanz hava alıyor mu veya stok sogutucu mu
ben temperlı camımı cıkartım %100 yukde 75 dereceyı bosta 40 derece gordum bı deneyın overlock yapmadım cbo ve pbo acık stok degerler voltajdaPC yeniden başlatınca böyle sorunla karşılaştım daha sonra bir daha reset attım yine çıktı sonra kasa açıp r5 3600 stok fan kontrol ettim, fan sımsıkı şekilde oturmuş
Temperli camı çıkardım ama bilmiyorum hocam biz bir yerde mi yanlış yaptık acaba .dben temperlı camımı cıkartım %100 yukde 75 dereceyı bosta 40 derece gordum bı deneyın overlock yapmadım cbo ve pbo acık stok degerler voltajda
bios da ıslemcyle alakalı bır sey yaptınız mı hız asırtma voltaj verme o sıcaklık fazla cunkuTemperli camı çıkardım ama bilmiyorum hocam biz bir yerde mi yanlış yaptık acaba .d
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilen yok mu be xd
Arayüzde gördüğün ekran kartı sıcaklığı muhtemelenOyunda cpu böyle gözüküyor msi kendi uygulamasında böyle? Anlamadım niye böyle?