Bende de öyleSelamlar cs go oynarken işlemcim 70den bir anda 80e çıkıyor ve 1 saniye içinde geri düşüyor.
Genelde 70 75 77 falan sıcaklığı stok soğutucuyla.
Ryzen 5 3600 kullanıyorum normal midir?
Selamlar cs go oynarken işlemcim 70den bir anda 80e çıkıyor ve 1 saniye içinde geri düşüyor.
Bende de genelde 70 bazen 65 falan ama bazen75 gibi de oluyo.Bende de öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama bernde genelde 70
Normal. Hatta stok soğutucuyla iyi bile.Selamlar cs go oynarken işlemcim 70den bir anda 80e çıkıyor ve 1 saniye içinde geri düşüyor.
Az önce bir anda 84 oldu ve hemen düştü inşallah normaldir.Normal. Hatta stok soğutucuyla iyi bile.
Ekstra fan almanızı tavsiye ederim. Yüksek sıcaklıklar bunlar. Stok soğutucu olduğu için normal diyoruz.Az önce bir anda 84 oldu ve hemen düştü inşallah normaldir.
Stok soğutucu alırsam nasıl takabilirim yoksa götürmem gerekir mi aldığım yere.Ekstra fan almanızı tavsiye ederim. Yüksek sıcaklıklar bunlar. Stok soğutucu olduğu için normal diyoruz.
Şuanki fanı sök yeni aldığını tak. 4 tane vida zaten basit bir işlem takarsın.Stok soğutucu alırsam nasıl takabilirim yoksa götürmem gerekir mi aldığım yere.
Daha kullanmayı düşünüyorum böyle daha dün aldım.Şuanki fanı sök yeni aldığını tak. 4 tane vida zaten basit bir işlem takarsın.