Prof ESL
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Kankaaa o zaman sıvı soğutma 90 düşürsün benim işlemci -20 derece olsunAbartmıyorum m200 15 düşürürse X6 45 derece düşürür.
Kankaaa o zaman sıvı soğutma 90 düşürsün benim işlemci -20 derece olsunAbartmıyorum m200 15 düşürürse X6 45 derece düşürür.
Sıvı soğutucu ile arasında o kadar fark yok ki. 120mm' den iyi. 240' n-ın dibinde. 55 düşürür sıvı soğutucu. Sıvı soğutucuyu fazla abartıyorsun.Kankaaa o zaman sıvı soğutma 90 düşürsün benim işlemci -20 derece olsun
Gel yapalım. Ne korkuyon hocam en basit şeyler la bunlarBenimde UV yapmam lazım bir türlü yapamadım korktuğum için keşke bilen biri gelse de yapsa UV
Yok kanka 1.30 da kapanıyor pc çalışmaya gerek yok silikon kalitem berbat çıktı. zaten 1.45 den düşürerek geldim 1.30 da cinebench de hata veriyor yemiyor 4.4 ü1.35v için kaç saat ugrasıtın yada direk ben veremde calıssınmı dedin
hey masallah sen sua et sogutucun var yoksa 3.9 talim devam ederdin. 1.35v da ben 4.7 goruyodumYok kanka 1.30 da kapanıyor PC çalışmaya gerek yok silikon kalitem berbat çıktı. zaten 1.45 den düşürerek geldim 1.30 da cinebench de hata veriyor yemiyor 4.4 ü
Oradaki pitbull benim.
Hocam üzüldüm gold silikonum var soğutucum yok benim de hayat bir şey verip bir şey alıyor demek ki ama yine de stokla 4.3 OC’ledim. xdYok kanka 1.30 da kapanıyor PC çalışmaya gerek yok silikon kalitem berbat çıktı. zaten 1.45 den düşürerek geldim 1.30 da cinebench de hata veriyor yemiyor 4.4 ü
güzel slikonun varsa 1.225v ile 4.4 dene kullan stock sogutuda sıkıntı olmazHocam üzüldüm gold silikonum var soğutucum yok benim de hayat bir şey verip bir şey alıyor demek ki ama yine de stokla 4.3 ocledim xd,