Kesteko
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 36
Ya dostum nasıl anlatsam bilmiyorum ama, işlemcin 61 derece bilgine.alltaki kulanım oranı üsteki sıcaklık
Ya dostum nasıl anlatsam bilmiyorum ama, işlemcin 61 derece bilgine.alltaki kulanım oranı üsteki sıcaklık
Olması gerekenden serin değil mi? 20 dakikalık bir test sonucu değerler çok iyi, OC yapılmasını tavsiye edebilirim.Alıntıyı görüntüle
Dikkatli bak buraya. 0 ile 100 arasını göstermek için 100 yazıyor.
Ne ile soğutuyorsun acaba?4.4ghz de calısıyor suanda daha ötesine gidemem işlemci sınırına takıldım
Tamam trollsün dostum, Ben 3.4GHZ'de 60 dereceyi görüyorum(2700X). Eğer dediklerin doğru ise en iyi 3600 sanırım sende4.4ghz de calısıyor suanda daha ötesine gidemem işlemci sınırına takıldım
O gördüğünüz 100 derece yüzdelik açısından gösterilmis gibi grafik şeklinde yaniParamızla rezil oluyoruz bu sıckalıklar nedir böle yazın ortasındayız oda sıcaklıgı 30-35 derece :s
teknedekı resim PUBG lite
Olması gerekenden serin değil mi? 20 dakikalık bir test sonucu değerler çok iyi, OC yapılmasını tavsiye edebilirim.
1.2 ile 4.4 sorun yaratmıyor ama 4.5 için 1.275 voltaj istiyor garip bir şekildeOC yapılmış zaten, 4.4 GHz'da çalışıyor. Yeni çıkan 2020 model 3600'ler çok düşük voltajlarda çalıştığı için hem az ısınıyor hem ısınmadan OC oluyor.