Neler Yeni

İşlemci Sıcaklığım Normal mi?

ugrkrl53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
uğur
67 normaldir dimi 4saat kulllanımda en ağır oyunda ?

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Anakart soketinin çevresi felan full macun olmalı yanlardan akmış biçimde eğer arkadaşın dediği gibiyse.Yada işlemci yeni bir taban inşa ettiği kazara sanırım :oops:
Taşmasa bile kalın bir macun tabakası bakır bloklara olan ısı transferini zorlaştırır diye düşünüyorum. Bu nedenle ısının işlemci üzerinde kalması da muhtemel.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En ağır oyun dediğiniz nedir ? İşlemci yükünüz önemlidir böyle bir durumda. Eğer %80-90 işlemci yükünde 67 derece stabil alıyorsanız 4 saatin sonunda sorun yok demektir.

Lexani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Hasan Solum
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Steam
https://steamcommunity.com/id/mrlexanii/
Facebook
hasansolum22
Discord
Lexani#6194
gayet iyi hatta serin bile

Taşmasa bile kalın bir macun tabakası bakır bloklara olan ısı transferini zorlaştırır diye düşünüyorum. Bu nedenle ısının işlemci üzerinde kalması da muhtemel.

En ağır oyun dediğiniz nedir ? İşlemci yükünüz önemlidir böyle bir durumda. Eğer %80-90 işlemci yükünde 67 derece stabil alıyorsanız 4 saatin sonunda sorun yok demektir.
Aynen benimde bahsetmeye çalıştığım şeyde buydu espri yoluyla.

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Aynen benimde bahsetmeye çalıştığım şeyde buydu espri yoluyla.
Ben zaten açıklamayı arkadaşın kendisine yapmak istemiştim. Sizin anladığınızın farkındayım :D

ugrkrl53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
uğur

God of war ultra da100 fps üstü 6600xt 70derrce ekran kartı max işlemci 67max stock fan 4saat kullanımda

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
God of war ultra da100 fps üstü 6600xt 70derrce ekran kartı max işlemci 67max stock fan 4saat kullanımda
Bu hala kullanım oranını belirten bir yazı değil. MSI Afterburner kullanarak oyun içi kullanım yüzdeleri ve sıcaklıkları da açarsanız daha net olacaktır ama GOW Ultra'da ekran kartı %100 oluyordur. 70 derece de Junction değeri olduğunu sanmıyorum ama yine de kötü değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,933
Üyeler
168,365
Son üye
EminDemir
Top Bottom