Taşmasa bile kalın bir macun tabakası bakır bloklara olan ısı transferini zorlaştırır diye düşünüyorum. Bu nedenle ısının işlemci üzerinde kalması da muhtemel.Anakart soketinin çevresi felan full macun olmalı yanlardan akmış biçimde eğer arkadaşın dediği gibiyse.Yada işlemci yeni bir taban inşa ettiği kazara sanırım![]()
En ağır oyun dediğiniz nedir ? İşlemci yükünüz önemlidir böyle bir durumda. Eğer %80-90 işlemci yükünde 67 derece stabil alıyorsanız 4 saatin sonunda sorun yok demektir.67 normaldir dimi 4saat kulllanımda en ağır oyunda ?
gayet iyi hatta serin bile67 normaldir dimi 4saat kulllanımda en ağır oyunda ?
Aynen benimde bahsetmeye çalıştığım şeyde buydu espri yoluyla.Taşmasa bile kalın bir macun tabakası bakır bloklara olan ısı transferini zorlaştırır diye düşünüyorum. Bu nedenle ısının işlemci üzerinde kalması da muhtemel.
Mesaj otomatik birleştirildi:
En ağır oyun dediğiniz nedir ? İşlemci yükünüz önemlidir böyle bir durumda. Eğer %80-90 işlemci yükünde 67 derece stabil alıyorsanız 4 saatin sonunda sorun yok demektir.
Ben zaten açıklamayı arkadaşın kendisine yapmak istemiştim. Sizin anladığınızın farkındayımAynen benimde bahsetmeye çalıştığım şeyde buydu espri yoluyla.
God of war ultra da100 fps üstü 6600xt 70derrce ekran kartı max işlemci 67max stock fan 4saat kullanımdaTaşmasa bile kalın bir macun tabakası bakır bloklara olan ısı transferini zorlaştırır diye düşünüyorum. Bu nedenle ısının işlemci üzerinde kalması da muhtemel.
Mesaj otomatik birleştirildi:
En ağır oyun dediğiniz nedir ? İşlemci yükünüz önemlidir böyle bir durumda. Eğer %80-90 işlemci yükünde 67 derece stabil alıyorsanız 4 saatin sonunda sorun yok demektir.
Bu hala kullanım oranını belirten bir yazı değil. MSI Afterburner kullanarak oyun içi kullanım yüzdeleri ve sıcaklıkları da açarsanız daha net olacaktır ama GOW Ultra'da ekran kartı %100 oluyordur. 70 derece de Junction değeri olduğunu sanmıyorum ama yine de kötü değil.God of war ultra da100 fps üstü 6600xt 70derrce ekran kartı max işlemci 67max stock fan 4saat kullanımda