Stok fan ile kullanıyorsunuz normal olabilir. Soğutucunuz nedir ?işlemcim yük altında olmadığı halde sıcaklık değerleri çok fazla bunun nedir acaba bilen varsa yardımcı olursa sevinirim işlemci modelim i5 12500
evet stok fan kullanıyorum ama dediğim gibi boştayken bile yüksek değerler bunlar ve macununu yeniledim fakat bir değişiklik olmadıStok fan ile kullanıyorsunuz normal olabilir. Soğutucunuz nedir ?
Hangi kasayı kullanıyorsunuz ?evet stok fan kullanıyorum ama dediğim gibi boştayken bile yüksek değerler bunlar ve macununu yeniledim fakat bir değişiklik olmadı
Msi gungnir 110rHangi kasayı kullanıyorsunuz ?
Farklı bir soğutucu ile deneme imkanınız olsaydı, iyi olurdu. Eğer sistem açılınca boşta 80 derece de çalışıyor ise soğutucu sağlam şekilde oturmamış olabilir. Termal macun fazla (kalın) veya az (çok ince) sürülmüş olabilir. Son ihtimal ise anakart sıcaklık sensörü bozuk olabilir.Msi gungnir 110r
macunu çok fazla sürmedim sadece her yüzeyine eşit dağıttım anakart sıcaklık sensörünün bozuk olmadığını düşünüyorum çünkü anakartı alalı 1 ay olduFarklı bir soğutucu ile deneme imkanınız olsaydı, iyi olurdu. Eğer sistem açılınca boşta 80 derece de çalışıyor ise soğutucu sağlam şekilde oturmamış olabilir. Termal macun fazla (kalın) veya az (çok ince) sürülmüş olabilir. Son ihtimal ise anakart sıcaklık sensörü bozuk olabilir.
Yeni anakartlar da bile arıza gelebilir. Teknolojik ürünlerde ne olacağı belli olmaz. Belki yeterli, baskı olmadığı için, soğutucunun ısı aktarımı gerçekleşmiyor, olabilir. Dediğim gibi pek çok sebeb bulunuyor.macunu çok fazla sürmedim sadece her yüzeyine eşit dağıttım anakart sıcaklık sensörünün bozuk olmadığını düşünüyorum çünkü anakartı alalı 1 ay oldu
anladım peki var mı önerebileceğiniz işlemci soğutucusuYeni anakartlar da bile arıza gelebilir. Teknolojik ürünlerde ne olacağı belli olmaz. Belki yeterli, baskı olmadığı için, soğutucunun ısı aktarımı gerçekleşmiyor, olabilir. Dediğim gibi pek çok sebeb bulunuyor.
Bütçe nedir ?anladım peki var mı önerebileceğiniz işlemci soğutucusu
LGA 1700 kite sahip bir soğutucu gerekiyor.maks 1500